PR CUAET
-
Слідкувати і в кабінеті і на пошті?
-
Тут можна відповісти анекдотом пана Рейгана про совок: "Один покупець приходить, вносить аванс, і службовець йому каже: — Все, приходьте за вашою машиною за десять років. — Вранці чи вдень? — Це через десять років, яка різниця? — Та вранці до мене сантехнік прийде". Короче, там все відносно рандомно. Якщо у вас дійсно серйозний кейс, то можуть і за 2-3 місяці все дати. А можуть і мурижити 3-4 роки. Бо заявок більшає, а працівників нє...
-
такой вопрос я не задавала, поэтому, к сожалению, не знаю) Моё предположение, что до получения PR от eligibility нужно быть в стране, так как на сайте указано, что delegated officers may grant permanent residence - if the foreign nation has valid temporary resident status in Canada. Но еще раз обращаю внимание, что эта часть - предположение.
-
Хіба трекер працює для нашої програми?
-
Это нормально. Во многих офисах , например в монреальском, дата портала два вообще не связана с датой е копр. Играет роль до какого числа действует медикал. У них так очередь двигалась весь 24 год. Поэтому , если медикал истекает раньше, то е копр придет раньше , если позже, то позже. Как проверить ? Зайдите в трекер и посмотрите до какого числа у вас действует медицина и плюс номер екопр увидите своего.
-
Щиро дякую 🙏
-
Canada workers benefit. The maximum basic amount for the CWB is: $1,518 for single individuals, $2,616 for families. The maximum amount for the disability supplement is $821 Всем привет. Кто-то разбирался с этим бенефитом. Читаю про максимальный лимит заработка, чтобы получить его. А есть ли минимальный лимит для eligibility? Можно условно заработать 100 cad за год и сверху получить 1518+821 ?
-
5710 форму подавати на папері птичка ставити TRP вказувати новий паспорт та відсилати поштою ? Можливо варіант звичайний он лайн WP тільки пояснення написати що отримали новий паспорт та прохання видати WP .
-
Підкажіть, будь ласка, хто робив цей транскрипт для UVis через апостиль? Їм просто треба запросити підтвердження достовірності оцінок зі школи і відправити на імейл університету? Правильно я розумію?
-
Доброго дня. Щойно прийшла відповідь на запит по біометрії яку запитувала по веб формі. We verified the information on file and can confirm that the responsible office did not send a request for you to provide biometrics yet. In the meantime, we are pleased to inform you that everything appears to be in order with the application. Rest assured that you will be informed as soon as a decision is reached or if additional information is needed. Тому чекаємо. Скоріше за все у мене «дуже правильний» офіцер🤦🏻♀️
-
Потім нічого. Чекала поки зроблять евалюацію