PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, хто робив цей транскрипт для UVis через апостиль? Їм просто треба запросити підтвердження достовірності оцінок зі школи і відправити на імейл університету? Правильно я розумію?
-
Доброго дня. Щойно прийшла відповідь на запит по біометрії яку запитувала по веб формі. We verified the information on file and can confirm that the responsible office did not send a request for you to provide biometrics yet. In the meantime, we are pleased to inform you that everything appears to be in order with the application. Rest assured that you will be informed as soon as a decision is reached or if additional information is needed. Тому чекаємо. Скоріше за все у мене «дуже правильний» офіцер🤦🏻♀️
-
Потім нічого. Чекала поки зроблять евалюацію
-
Також сьогодні відправила їм листа щоб надіслали інструкцію по біо, подивимось що скажуть
-
"I think you will all agree that it was a most audacious plan... brilliantly executed." ▪️Usual English: He was brave enough to confront the bullies. ▫️Advanced English: The audacious plan involved risks but promised great rewards. #eloquent_listening
-
Ну у меня подтверждение в кабинете появилось через минуту после назначенного времени Письмо пришло через 5 минут
-
Правила групи: telegra.ph/Rules-02-23-106
-
/rules
-
Просто для інформації: трекер запрацював для PNP EE. Я щойно змогла зареєструватися.