PR CUAET
-
📢 Екстрений мітинг в Едмонтоні!!! 🇺🇦 СЕРЕДА, 5 БЕРЕЗНЯ, 2025 о 18:30 Violet King Henry Plaza (99 Ave, Edmonton) 🚨 Трамп призупинив військову допомогу Україні‼️ ‼️ Приєднуйтеся до нашого мітингу, щоб підтримати Україну, захистити правду та вимагати більше військової допомоги для України! 🇺🇦
-
Я зловила два з телефону
-
Так,в мого сина 17 років був візітор,переробили на ворк,вчиться в школі. Стаді,я думаю необхідний для вищих навчальних закладів
-
Добрий день. У мене таке питання. Хто може допомогти, чи знає до кого краще звернутись, допоможіть, будь ласка. До мене 21 березня прилітає брат (42 роки) з сім'єю (дружині 45 років, сину 15 років) по туристичній візі і вони хочуть залишитись у Канаді. На яку програму нам можна їх подати чи як зробити їм робочі візи? Чи може гуманітарна програма підійде? Хочемо, щоб у них був легальний статус у Канаді і щоб вони могли працювати, навчатись, мати хелс карти. У мене канадське громадянство, у брата з сім'єю українське. Вони не по CUAET прилітають Буду чекати вашої відповіді. Наперед дякую. Гарного дня.