PR CUAET
-
Here www.alberta.ca/system/files/im-worker-stream-expression-of-interest-points-grid.pdf
-
Слоти беруться?
-
Пропонуємо онлайн zoom огляд вашої декларації
-
Рекомендуется заходить через incognito mode , тогда шансы поймать ошибку меньше
-
ну так напишіть вірні
-
В мене теж. З жахом чекаю цей день.
-
що ні? Там написано, що це мої здогадки
-
Зашла в кабинет, там уже третий раз дата мед комиссии меняется. Сегодня опять изменили на сегодняшнюю дату🤪 и документы что мы отослали месяц назад тоже изменили дату на сегодняшнюю что получили
-
-
Доброго дня, чи маю я очікувати форму Т5 від банку, якщо у мене відкритий saving account, не інвестиційний?
-
Дякую за відповідь!
-
Часто дуже доцільно. Особливо для новоприбулих. Наприклад, якщо у вас річний дохід до оподаткування лише якихось 27 - 25 тис, то з тих грошей, які ви відкладете на ррсп ви на податках заощадите нічого або майже нічого. А ось потім ви вирішите ці кошти зняти, коли у вас річний дохід, наприклад, $110к, то ви з них заплатите більше таксів, ніж заплатили б, якщо б не поклали їх на RRSP рахунок, коли ви заробляли $27 тис за рік. І будете в мінусі.
-
Я думав хоча б в середині тижня в них буде 1-2 дня спалаху активності. Ми ж бачимо різницю коли вони повільно а коли швидко видають. Але причина чого так - велика таємниця.