PR CUAET
-
В мене теж. З жахом чекаю цей день.
-
що ні? Там написано, що це мої здогадки
-
Зашла в кабинет, там уже третий раз дата мед комиссии меняется. Сегодня опять изменили на сегодняшнюю дату🤪 и документы что мы отослали месяц назад тоже изменили дату на сегодняшнюю что получили
-
-
Доброго дня, чи маю я очікувати форму Т5 від банку, якщо у мене відкритий saving account, не інвестиційний?
-
Дякую за відповідь!
-
Часто дуже доцільно. Особливо для новоприбулих. Наприклад, якщо у вас річний дохід до оподаткування лише якихось 27 - 25 тис, то з тих грошей, які ви відкладете на ррсп ви на податках заощадите нічого або майже нічого. А ось потім ви вирішите ці кошти зняти, коли у вас річний дохід, наприклад, $110к, то ви з них заплатите більше таксів, ніж заплатили б, якщо б не поклали їх на RRSP рахунок, коли ви заробляли $27 тис за рік. І будете в мінусі.
-
Я думав хоча б в середині тижня в них буде 1-2 дня спалаху активності. Ми ж бачимо різницю коли вони повільно а коли швидко видають. Але причина чого так - велика таємниця.
-
Доброго дня! Підкажіть , будь ласка, після продовження WP хтось вже продовжив ( обновив) медичну картку?
-
Думаю,що апдейти йдуть системно. І це не означає,що оновлення саме вас стосується. У нас анкета була closed, а оновлення фіксувалися. Не варто звертати на це сильно увагу. Взагалі кожен день о 10:00 оновлюється система і якщо були якісь зміни це зʼявлявся трекері
-
Доброго дня, хто в січні подавався на продовження ворк перміту, є в когось вже відповідь чи все ще чекаєте?
-
😀😀😀🇺🇦😀🟣😀 на тему СПОНСОРСТВО. ✨Дата та час: 23 березня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO ✅Організатор вебінару: Телеграм-чат для новоприбулих українців у Канаді http://t.me/prcuaet ✅Спікер: ліцензований міграційний консультант Богдана Степаненко-Липовик License: # R707276 Email: [email protected] 💡Опис вебінару: Розглянемо важливі аспекти, пов’язані з отриманням посвідки на проживання в Канаді через спонсорство, а також детально ознайомимося з типами спонсорських імміграційних програм: - Спонсорство чоловіка/дружини/цивільного партнера; - Спонсорство дітей; - Спонсорство батьків; - Спонсорство для одиноких людей з постійним імміграційним статусом в Канаді; - Спонсорство осиротілих родичів. ❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/UMwnNP3hV3ZRwBjP8 #спонсорство #sponsorship
-
🔥 Ринок у мінусі через нові мита Трампа: що відбувається? 🚨 У вівторок фондові індекси США продовжили падіння після того, як президент Дональд Трамп запровадив 25% мита на товари з Канади та Мексики та додаткові 10% на китайський імпорт. Це призвело до різкого зниження акцій великих компаній, особливо у сфері автопрому, технологій та ритейлу. 📉 Автомобільний сектор в мінусі ▪ Tesla (TSLA) -3.6% після падіння на 2.8% у понеділок. Хоча Tesla збирає авто в США, 15% деталей Model Y імпортуються з Мексики, а частина – з Канади. ▪ General Motors (GM) -3.7%, Ford (F) -2.6%, Stellantis (STLA) -4.8%. Ford попереджає, що мита можуть знищити мільярди доларів прибутку автопрому. 📉 Технологічні гіганти під тиском ▪ Nvidia (NVDA) -2.7%, після обвалу на 8.7% у понеділок. Зниження на 15% від початку року – аналітики пов’язують це з можливими новими обмеженнями на експорт AI-чипів. ▪ Super Micro (SMCI) +3.4%, після падіння на 13% напередодні. 📉 Рітейл та фарма в зоні турбулентності ▪ Target (TGT) -4.8%, незважаючи на сильний сезонний попит, компанія очікує негативний вплив тарифів. ▪ Best Buy (BBY) -14%, хоча квартальні результати перевершили очікування. ▪ Walgreens Boots Alliance (WBA) +5.4%, оскільки компанія близька до продажу приватному фонду Sycamore Partners за $10 млрд. ▪ Nordstrom (JWN) трохи піднявся після сильного квартального звіту. 📉 Біотех під санкціями ▪ Illumina (ILMN) -1.4%, після того, як Китай заборонив її секвенсери ДНК у відповідь на нові мита США. 📈 Переможці дня ▪ Okta (OKTA) +17% на сильному квартальному звіті. ▪ Gitlab (GTLB) +2.4%, компанія вийшла в прибуток. ▪ On Holding (ONON) +5%, після перевищення прогнозів щодо прибутку. Очікуємо звіти після закриття біржі від CrowdStrike (CRWD), Ross Stores (ROST) та Box (BOX). 👉 Висновок: нові мита Трампа вже впливають на фондовий ринок, особливо на автопром та технологічний сектор. Чи буде подальший тиск на компанії? Чекаємо реакцію ринку в найближчі дні. Що думаєте про цю ситуацію? Пишіть у коментарях! ⬇ #CanadaCapitalHub
-
Дякую! Чекаю, як і всі, а що залишається)