PR CUAET
-
Дякую! Чекаю, як і всі, а що залишається)
-
Я робив так 1. Реєстрація в Wes та оплата. Після потрібно скачати файл Transcript Request Form. 2. Далі реєстрація та надання диплому та додатку на сайті Апостиль. Вказуєте чи потрібно перекладати чи ні. 3. Далі Апостиль все вам порахує, ви оплачуєте. Після оплати вам Апостиль дасть кілька документів щоб їх підписати і все. 4. Далі просто чекаєте Апостиль сам звʼяжеться з Wes. Чекаєте зміни статуту у Wes. Процес довгий місяць-півтора
-
Доброго дня! Надіслала в IRCC на пошту усі документи,що запрошували (employment letters,finances,military). Чи приходе ,взагалі ,якесь підтвердження від них,що документи прийняли??і,якщо так,через який термін??
-
Мені 2 рази відмовили в 2х різних місцях посилаючись на обовʼязковість листа про роботу і ніхто нічого не хотів чути про полісі CUAET, хоча в мене ця позначка є Але мені трохи легше бо є можливість зараз взяти цей лист і вже оновлю так як вони кажуть Хоч не забрали саму карту
-
Думаю так як українські аплікації не в пріоритеті, то вони просто губляться через індійських, тому що українців мізерна кількість у порівнянні з Індією
-
🔤🔤🔤🔤🔤 🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 ЗА ЯКІ ПОРУШЕННЯ МОЖНА ВТРАТИТИ ЧИ НЕ ОТРИМАТИ PR СПІКЕР: МІГРАЦІЙНИЙ КОНСУЛЬТАНТ ОСТАП БОСАК [email protected] @ostapbosak youtu.be/8LmA5I49XnU?si=BUf4YFqshun4RMbP
-
Я не працюю ( пенсіонер) і мені сказали, що не продовжують медицину.
-
Дякую
-
вчера спрашивала об этом тоже. все сказали, что ничего не приходит, если это не web form