PR CUAET
-
Доброго дня! Надіслала в IRCC на пошту усі документи,що запрошували (employment letters,finances,military). Чи приходе ,взагалі ,якесь підтвердження від них,що документи прийняли??і,якщо так,через який термін??
-
Мені 2 рази відмовили в 2х різних місцях посилаючись на обовʼязковість листа про роботу і ніхто нічого не хотів чути про полісі CUAET, хоча в мене ця позначка є Але мені трохи легше бо є можливість зараз взяти цей лист і вже оновлю так як вони кажуть Хоч не забрали саму карту
-
Думаю так як українські аплікації не в пріоритеті, то вони просто губляться через індійських, тому що українців мізерна кількість у порівнянні з Індією
-
🔤🔤🔤🔤🔤 🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 ЗА ЯКІ ПОРУШЕННЯ МОЖНА ВТРАТИТИ ЧИ НЕ ОТРИМАТИ PR СПІКЕР: МІГРАЦІЙНИЙ КОНСУЛЬТАНТ ОСТАП БОСАК [email protected] @ostapbosak youtu.be/8LmA5I49XnU?si=BUf4YFqshun4RMbP
-
Я не працюю ( пенсіонер) і мені сказали, що не продовжують медицину.
-
Дякую
-
вчера спрашивала об этом тоже. все сказали, что ничего не приходит, если это не web form
-
Логічно, що мали б продовжити всім ОХІП на підставі продовженого WP, оскільки в Україні все ще триває війна. Можливо Сервіси отримають роз’яснення від відповідних органів і це питання вирішиться?!
-
А можно Вас запитати?
-
Нажаль, я вчора ще писала у групу «платне продовження WP” і ніхто не відізвався з цього питання. Хоча розумію, що таких як я немало.