PR CUAET
-
О, буду пробувати дитину записати. Дуже дякую
-
Дивилась о 13.00 по Оттаві, було відкрито дуже багато слотів на лютий, повні 4 дні. Ніякого ажіотажу, слоти резервувались доволі повільно.
-
Доброго вечора, шановні. Чи працюють лікарі які медогляд виконують по суботам ?
-
Спасибо!
-
Вище написав , на моє запитання до консультанта , з приводу компаній які зареєстровані на домашню адресу , однозначної відповіді не отримав. Зʼявляються різні , якщо … Якщо зареєстрована Якщо є сттрахування Є чи немає ліцензії 🤷♂️ Краще проконсультуйтесь Я теж працюю в компанії , яка на домашній адресі , але співробітників трохи більше ніж один ) Знаю що люди так подаються і отримують
-
Дякую, я слухав консультанта з ютуба вона казала що адреса ліцензіі не повинна співпадати з адресою реєстраціі бізнесу та щоб не було на домашню адресу. Але не знайшов це на сайті офіційному
-
Подивіться по умовам вашої програми. Там це буде обовʼязково написано.
-
Так с апостилем чи без ?😅😅😅
-
Дякую, і вам щасти))
-
Good luck!
-
Дякую 🙏 ніби все вийшло
-
Спасибо!
-
Так, booklet
-
Закордонний паспорт, введіть всі букви та цифри в паспорті
-
Бо теоретично не мали б
-
Так вже попросили, чи поки тільки переживаєте?
-
Грубо так. Але якщо працюєте в Манітобі на постійній роботі, то дохід можуть також врахувати: immigratemanitoba.com/immigrate/policies/settlement-funds/
-
Всім привіт. Чи потрібна довідка про несудимість з Канади для PR? Дякую за відповідь?
-
От і я зараз перечитав і дійсно , текс змінили. Раніше було прямо написано про те , що не підходить home based business, зараз такого немає 🤷♂️. Ну і добре )
-
Апостилювати не треба. Форма 5604 Якщо можете завірити англійською з нотаріусом, супер (в тому числі з Канадським онлайн). Як ні то перекладаєте, завіряєте Українським нотаріусом, і тоді все разом перекладаєте сертифікованим перекладачем. Nfrj; паспорт батька додаю.
12 Jan 2024, 17:45
44985/451807
9 minutes ago