PR CUAET
-
Подивіться по умовам вашої програми. Там це буде обовʼязково написано.
-
Так с апостилем чи без ?😅😅😅
-
Дякую, і вам щасти))
-
Good luck!
-
Дякую 🙏 ніби все вийшло
-
Спасибо!
-
Так, booklet
-
Закордонний паспорт, введіть всі букви та цифри в паспорті
-
Бо теоретично не мали б
-
Так вже попросили, чи поки тільки переживаєте?
-
Грубо так. Але якщо працюєте в Манітобі на постійній роботі, то дохід можуть також врахувати: immigratemanitoba.com/immigrate/policies/settlement-funds/
-
Всім привіт. Чи потрібна довідка про несудимість з Канади для PR? Дякую за відповідь?
-
От і я зараз перечитав і дійсно , текс змінили. Раніше було прямо написано про те , що не підходить home based business, зараз такого немає 🤷♂️. Ну і добре )
-
Апостилювати не треба. Форма 5604 Якщо можете завірити англійською з нотаріусом, супер (в тому числі з Канадським онлайн). Як ні то перекладаєте, завіряєте Українським нотаріусом, і тоді все разом перекладаєте сертифікованим перекладачем. Nfrj; паспорт батька додаю.
-
Вибачте. Це тільки моя цікавість. Навіщо трудова, де і для чого? Я розмовляла з імміграційним офіцером. Він казав, що вони їх не визнають. Тому і цікаво. Поділіться, будь ласка, інформацією
-
Якщо може залишити хоча б на 2-3 дні, то може катнутися туди-назад, чисто заради перміту.
-
От раніше тут і було написано , що не має бути домашнім бізнесом. Зараз немає
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка,який диплом краще і правильніше відправити на евалюацію(до WES)? Є диплом кандидата наук,але він йде без додатків(тобто без оцінок), або диплом магістра,який йде з додатком (тобто з оцінками)? Заздалегідь дякую Вам за відповідь
-
Загальна. Але так, це в їх повноваженнях. Тобто коли буде запит, якщо не може пройти з обєктивних причин, пишете клопотання з поясненнями (s бажано документами які це підтверджують), і просите зробити вам вийняток з даної вимоги. Далі рішення за офіцером
-
Послухайте, ви підгрузили три, ось вони і хочуть три оплати. Це все різні документи. Ви повинні були сканувати магістр і все. Створювати заявку для найвищого ступеню
12 Jan 2024, 17:45
44991/450751
about a minute ago