PR CUAET
-
Шукати консультанта бажано згідно з програмою або провінцією. Бо, як на мене, кожний консультант має улюблені програми і спеціалізується на певних провінціях.
-
Вот я об этом и писала! Трек начинал оба раза отображаться в приложении только в день, когда паспорт был доставлен! До этого момента трек был «не найден». Мне паспорт был выдан в пятницу, пришел в Калгари во вторник утром и во вторник утром я же трек увидела в приложении
-
А скільки ви чекали між тим як паспорт видано і трек пошти почав відслідковуватися? В мене паспорт видан вчора, а трек номер пошти не відслідковується і досі 😳
-
Я заметила ещё такую вещь! Мне оба раза треки обратного письма отображались в приложении Canada Post только в тот день когда они мне были доставлены. И история перемещения письма отображалась в приложении «задним числом».
-
По логіці навіть якщо курʼєр забирає, то він має зісканувати той трек, щоб в системі він з’явився як той, шо отриманий поштою. Я в БС, то мені тиждень десь чекати і за цей час я вже встигну накрутити себе 😂
-
Не переживайте! Доедите паспорт! Никуда не денется😁 я сама очень переживала: не дай бог потеряют! Потому что в консульстве во вторник сказали что отправили паспорт, а по факту отправили его только в пятницу. Но дошел паспорт и слава богу😁
-
Хто скільки чекає після сплати за біометрію до фактичного визову для сдачі?
-
Це мене до сказу доведе 🤪 може вони не віддають конверт на пошті, щоб пошта його прийняла в систему, а просто дроб оф і ми по факту бачимо коли його зісканували при доставці 🤷♀️
-
Мне кажется это особенность Canada post. Трек отображается со дня отправки только если письмо отсылается из отделения почты. А из консульства наверное курьер забирает, поэтому мы видим трек уже когда письмо доставлено
-
Мій конверт до Едмонтона шов 4 дні, але 2 з них були вихідні 😅
-
Форма заяви є на сайті консульства
-
З ррсп переводите на HBP і з нього оплачуєте перше житло
-
Можна оформлювати паспорт без слотів для даної категорїї громадян , потрібно написати на консульство заяву діти-сироти; - діти позбавлені батьківського піклування; - особи з інвалідністю; - особи віком 65+ років; - багатодітні родини.