PR CUAET
-
Так, шкільна освіта зараз оцінюється як 0, джоб офер повинен бути в Альберті, а додатково можна взяти бали за локацію, тобто в маленьких містах не близькі до Калгарі та Едмонтону, там є якась градація в дистанції. Просто Калгарі та Едмонтон не надає додаткових балів
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/grafik-prijomu-ta-zapis-na-prijom-do-konsulskogo-viddilu-ottava
-
Вибачте,а що таке ноутси?🙈коли вони потрібні ?
-
Все-таки потихоньку дают. Я ещё что заметил- в ноябре особенно ближе к началу у людей был значительный промежуток между FD и P1. А ближе к концу ноября и декабрь FD и P1 уже почти в один день выдавали. Если они по FD всетаки ориентируется то дальше будет поживее выдача.
-
Ось в цьому і біда. Що це тільки для Оттави мабуть. Але спробую. Дякую. Бачу слоти в Оттаві але знову сервіс недоступний
-
Якщо Я не помиляюся, то потім дається якись ліміт часовий щоб повернути ті гроші назад на RRSP, хоча і так метод дієвий щоб зекономити на податках
-
"Отряд не заметил потере бойца" 😂
-
В анкеті на cuaet для батька службу в армії вказала No. Візу отримали, батько в Канаді. Але виявилося, що він служив 1969-1971 , але я не знала цього. Звʼязку з ним не було коли я подавала на cuaet ( окупація після 24 лютого 2022). В жовтні подала його на пр по програмі для українців, там армію вже розписала з його слів. Служив на прикордонній заставі в Казахстані. В військовому квитку про це не сказано, в нього квиток офіцера запаса, хоча він після демобілізації не був в армії. Треба подаватися на подовження ворк перміту. Що робити з данними, які я помилково вказала в cuaet і чи може це стати причиною відмови в wp/ pr і розцінюватися як місреп? Батько служив строкову обовʼязкову службу прикордонником на кордоні з Казахстаном. Це було відомство КГБ як виявилося, хоча в військовому квитку написано Військові Сили СРСР. Це може привезти до інадмісібіліті? Тепер питання стоїть, що з цим всім робити, що не було місреп і інадмісібіліті. Батьку 76 років, повертатися на окуповану територію не хочеться.
-
Дякую!а не підкажете,як їх замовити?
-
Тут спочатку треба отримати запрошення, мінімальний бал начебто був у констракшн, 50.
-
Нова програма FHSA набагато краще, бо не треба повертати. На HBP з RRSP треба повернути протягом 15 років, і *увага* ви повертаєте гроші *після* сплати податків, тобто ті внески на повернення RRSP *НЕ* відмінусовуються від доходу. Так що теж треба рахувати, наскільки це доцільно, якщо потенційно ваш дохід збільшиться 🤷♀
-
це для любого консульства , Канади. Пишіть заява додавайте копії документів на дітей і не морочте собі голову . Чекайте тиждень не має відповіді шліть ще раз .
-
Вони не потрібні Це якщо ви хочете побачити як просуватися ваша справа то як для слабе ви можете замовити ноутси Вони ні нащо не впливають