PR CUAET
-
Так провіряли має бути не пізніше ніж три дні
-
Вам потрібен дуже сильний іміграційний адвокат, служба у відомстві КГБ - це вже сама по собі причина довічного бану та інадміссібіліті. А ще, якщо він потрапив до Канади, приховавши цей факт (умисно чи ні - тут вже великої ролі не буде). Лише сильний адвокат з багатьма роками досвіду.
-
Я хочу сейчас понимать как мне правильно поступить. Во первых я не хочу тратить снова деньги из за того что они читают вот тем местом)) Во вторых я хочу решить этот вопрос быстрее чем через подачу на новый ВП и ТРП.. Поэтому - веб форм? Аппеляцию? Заново подавать?
-
Добрий день, бухгалтер пробує зробити акаунт в CRA, при реєстрації запитується інше ім'я. Що це може бути, може хтось знає.
-
Доброго дня всім. Підкажіть будь ласка , сьогодні прийшло таке повідомлення і у всіх членів різний номер. Що це значить?)
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка прийшло таке повідомлення , і всім членам сімʼї різний номер. Що це означає? Дякую
-
Доброго дня, в мене перша подача декларації, при реєстрації сра кабінету треба вказати ще одне прізвище чи ім'я. Що це за ім'я? Допоможіть будь ласка.