PR CUAET
-
Подача на програму воззʼєднання сімʼї для українців закінчилась в жовтні 2024. Подача на Open Work Permit за CUAET measures тільки з території Канади, та умова що ви вперше отримали Work permit до Березня 31, 2024.
-
Згодна з вами. Ми наприклад все чекаємо на FD а судячи з того що його майже припинили видавати, ми його отримаємо невідомо коли.🤦🏼♀️
-
Намагаюся заповнити декларацію через wealthsimple. Питання- я ж не маю ставити тут галочку? Не можу зрозуміти. Можливо хтось може підказати.
-
Вітаю! Може хтось зможе підказати. Я приїхала в Канаду, маю work permit, отримала інші документи, відкрила рахунки в банку та через місяць повернулася в Україну. Планую через рік їхати вже надовго, жити та працювати в Канаду. Чи можу я залишити рахунки в банку поки я не в Канаді та користуватися ними не дуже активно, більше для зберігання коштів? Чи можуть бути якісь потенційні проблеми в майбутньому через це зі сторони Канади?
-
-
Вітання.Підкажіть будь ласка,вибираю для подання оформлення закордонного паспорта, Посольство України в Канаді,слоти підтягує на серпень що є,то як знати яке місто попаде ?
-
не потрібно
-
Добрий вечір шановні. Підкажіть будь ласка у такому питанні, при подачі (на початку 24го) було сплачено все, окрім "Right of permanent resident fee", сьогодні прийшов лист з вимогою сплатити цей платіж, але за тарифом який діяв на той час, тобто RPRF 2022 - $515, захожу, знаходжу, вибираю цей платіж, але на сайті вже діють нові тарифи за це - RPRF $575, облазив все, при формуванні платежу підтягує діючу і занесену у них суму в 575CAD. Що робити? Хтось мав з цим справу? Заспокоїтись і платити за новим діючим тарифом, чи може їм потім листа писати щоб повернули решту ) У листі до мене вони чітко зазначили суму на одного RPRF 2022=$515, потім помножили на кількість людей у заявці і вивели загальну. Дякую
-
так, відрізняється бо non refundble tax credit пропорційно розбивається
-
Так, я сьогодні і Портал1
-
Ооо, у нас хронологія дуже цікава з відмовою і reconsideration letter:)