PR CUAET
-
Намагаюся заповнити декларацію через wealthsimple. Питання- я ж не маю ставити тут галочку? Не можу зрозуміти. Можливо хтось може підказати.
-
Вітаю! Може хтось зможе підказати. Я приїхала в Канаду, маю work permit, отримала інші документи, відкрила рахунки в банку та через місяць повернулася в Україну. Планую через рік їхати вже надовго, жити та працювати в Канаду. Чи можу я залишити рахунки в банку поки я не в Канаді та користуватися ними не дуже активно, більше для зберігання коштів? Чи можуть бути якісь потенційні проблеми в майбутньому через це зі сторони Канади?
-
Доброго всім. Таке питання: на дозапит по милитари рекордс зробив все, як і треба із таблицею та перекладом завіреним. Загрузили і, як з'ясувалось не відправили (нет був слабий), ну і прийшла відмова. Хто що робив і куди можна звертатись/писати? Дякую
-
Вітання.Підкажіть будь ласка,вибираю для подання оформлення закордонного паспорта, Посольство України в Канаді,слоти підтягує на серпень що є,то як знати яке місто попаде ?
-
не потрібно
-
Добрий вечір шановні. Підкажіть будь ласка у такому питанні, при подачі (на початку 24го) було сплачено все, окрім "Right of permanent resident fee", сьогодні прийшов лист з вимогою сплатити цей платіж, але за тарифом який діяв на той час, тобто RPRF 2022 - $515, захожу, знаходжу, вибираю цей платіж, але на сайті вже діють нові тарифи за це - RPRF $575, облазив все, при формуванні платежу підтягує діючу і занесену у них суму в 575CAD. Що робити? Хтось мав з цим справу? Заспокоїтись і платити за новим діючим тарифом, чи може їм потім листа писати щоб повернули решту ) У листі до мене вони чітко зазначили суму на одного RPRF 2022=$515, потім помножили на кількість людей у заявці і вивели загальну. Дякую
-
так, відрізняється бо non refundble tax credit пропорційно розбивається
-
Так, я сьогодні і Портал1
-
Ооо, у нас хронологія дуже цікава з відмовою і reconsideration letter:)
-
Доброго вечора, скиньте хто-небудь посилання, де ловить слоти на виготовлення закордонного паспорта, бо щось не можу знайти.
-
Получили номинацию сегодня. Подавались по EOI НОК 72106. Офицер Sarah Nekesa
-
Вітаю підскажіть віза закінчуеться у 26 році з пермітом як це все продовжити чи модна візу продовжити по за межами канади? Можна ворк перміт по за межами канади оформити? Після візи скільки чекати на ворк перміт? Можливо подаватися на все разом?Який час потрібно на отримання нової візи та яка процедура поєтапна. І як з ворпермітом. За який термін можливо займатися цим процесом зараз вже можна?