PR CUAET
-
Бачу сам , вони десь тепер поміняли , бо анкета та сама лишилася там чітко написано - виготовлення паспорту
-
IRCC не визнає оцінку освітніх документів зроблено просто через Інформаційно-іміджевого центру України. Вам необхідно пройти оцінку через одну із затверджених канадських організацій. WES чи ICAS – що вибрати: - WES - швидший (в середньому 30-35 днів), найпопулярніший, але іноді не оцінює певні дипломи як еквівалент канадського ступеня. - ICAS - довший процес (до 25 тижнів), але може оцінювати ширший спектр дипломів. Якщо ваш диплом бакалавра/магістра добре визнається WES, краще обрати WES. Якщо є ризик, що WES може не підтвердити еквівалентність, можна розглянути ICAS, IQAS або CES. Можете перейти в гілку оцінки освіти (ВЕС) і поспілкуватися на цю тему з іншими людьми
-
Так , в мене знайомі так само робили як багатодітні але в Отаві . Я тоді хз може просто повезло .0
-
Доброго всім вечора Маю питання стосовно вихователів Для подачі після оновлення списку в ЕЕ для Early childhood educator має бути сертефікат Level 2-3, або Level 1 також підходить?
-
Ви так кажете, «в березні», ніби вже квітень) Лише 5 березня, 3 робочих дні місяця минуло тільки)
-
Буду вдячний за відповідь У формі 008 shh4 потрібно взказати сумму на рахунку в канадських доларах. Мається на увазі тільки мій рахунок, або дружини також? А також, якщо є гроші в американських доларах також, їх не вказувати взагалі?