PR CUAET
-
Интересно, что на самом сайте canada.ca этот лимит в 3000 я найти не могу...
-
Вітаю, рік назад отримав відмову в WP через не сплату fee. Зараз вдалось продовжити паспорт але не можу подати аплікацію на продовження вп… Чи була у когось подібна проблема?
-
у вас нормально працює wealthsimple? Можете відправляти декларації онлайн?
-
IRCC не визнає оцінку освітніх документів зроблено просто через Інформаційно-іміджевого центру України. Вам необхідно пройти оцінку через одну із затверджених канадських організацій. WES чи ICAS – що вибрати: - WES - швидший (в середньому 30-35 днів), найпопулярніший, але іноді не оцінює певні дипломи як еквівалент канадського ступеня. - ICAS - довший процес (до 25 тижнів), але може оцінювати ширший спектр дипломів. Якщо ваш диплом бакалавра/магістра добре визнається WES, краще обрати WES. Якщо є ризик, що WES може не підтвердити еквівалентність, можна розглянути ICAS, IQAS або CES. Можете перейти в гілку оцінки освіти (ВЕС) і поспілкуватися на цю тему з іншими людьми
-
Так , в мене знайомі так само робили як багатодітні але в Отаві . Я тоді хз може просто повезло .0
-
Але з цього неможна зробити висновки, що масово дають
-
Я через банк захожу в e-consul
-
Писали в чаті схвалення за січень 2024 десь два тижні тому
-
Дякую, я просто останнє чув грудень.
-
Комусь дали, але це не означає, що всім одразу почнуть схвалювати в один й той самий час. Тут немає чутко вираженої хронології як в сімейній
-
Я розумію, я не хвилююся, просто вже цікаво знати рішення)
-
Так можна сюди писати українською
-
А яке зараз взагалі співвідношення квот на 2025 до кількості аплікантів на гуманітарку? Іншими словами скільки людей на одне місце претендують?
-
Портали дають не кожний день і не кожний тиждень. Відпрацьовують пачку, потім пауза
-
Доброго всім вечора Маю питання стосовно вихователів Для подачі після оновлення списку в ЕЕ для Early childhood educator має бути сертефікат Level 2-3, або Level 1 також підходить?
-
Ви так кажете, «в березні», ніби вже квітень) Лише 5 березня, 3 робочих дні місяця минуло тільки)
-
Буду вдячний за відповідь У формі 008 shh4 потрібно взказати сумму на рахунку в канадських доларах. Мається на увазі тільки мій рахунок, або дружини також? А також, якщо є гроші в американських доларах також, їх не вказувати взагалі?
-
Ви через який браузер заходите ?
-
Ну я просто думаю що зупинилися вони в кінці 24 бо закінчилися квоти. А зараз свята закінчилися, квоти є, можно начінать розглядать
-
Дивлячись якій софт використовуєте. Але телефон знаходиться в рубриці home experience цієї форми.
12 Jan 2024, 17:45
450400/467439
4 minutes ago