PR CUAET
-
Переживаємо звісно ж,були ж такі випадки
-
Я вам накидала зльоту, що знайшла
-
Ребята, мне кажется я нашла способ как отправить чек об оплате биометрии тем, кто сразу её не оплатил. И у нас на это всего 7 дней. По этой ссылке выбираете : add a document to your application secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application Заполняете вопросы. Parents, grandparents, other. Прикрепляете легко файл (то есть Ваш чек про оплату) Добавляете текст: Payment for biometrics. I made the payment, but the receipt cannot be attached because the application contains information about the previous biometrics submission. Payment was made on November 16, 2023 И отправляете. Сразу же пришло письмо о подтверждение, что дополнительные документы получено.
-
Вітання, хто підскаже по селпіп, це треба конкретно по слуханню набрати мінімум 4 рівень, тобто 10- 16 балів, правильно я зрозумів? ( Якщо що питаю про Ньюфаундленд)Дякую за відповідь
-
Доброго вечора! Поділіться, будь ласка, контактами консультанта/адвоката які спеціалізуються на гум програмі. Дякую
-
Якщо паспорт дитині був продовжений та зроблений новий стаді перміт, а потім отримали новий паспорт, то потрібно заново подавати на стаді перміт ?
-
Мені потрібна завірена ксерокопія нотаріально. Переклади я теж роблю в Україні
-
А что вы именно что писали в объяснении ?
-
Спасибо.
-
Бачу що запит приходить досить вибірково і не часто судячи навіть з цього чату. Небагато повідомлень.
-
Что не служил. Документ подтверждающий это прилагаю. Вначале целую петицию накатал, а потом решил что краткость сестра таланта)
-
Підкажіть будь ласка, де потрібно проходити мед огляд?
-
Підскажіть, будь-ласка, @OstapBosak в формі 5406 не дає вказати ім'я і прізвище на українській мові так як підтягує з іншої анкети тільки англійський варіант, можливо знаєте як вирішити проблему
-
Переклад має термін дії? Є переклад робили родичі для імміграції 8 років тому, можна його використовувати чи ні?
-
Підкажіть будь ласка Якщо робота підпадає тір3 і там потрібна освіта або тренінг то звичайно що підходить диплом український який підтверджений Wes вірно ? І вже курси в Канаді не потрібні ? Чи тут йдеться що треба мати диплом суто по цій роботі
-
Попробуйте написать в другом месте потом скопировать и поставить куда надо в аппликации
-
Є ці всі 3 значення в нокові
-
Sterilisation assistant or worker or technician
-
Яка професія
-
Regulated професії в вашій провінції гляньте
12 Jan 2024, 17:45
45041/431114
less than a minute ago