PR CUAET
-
Подскажите, а сколько по времени длилась секьюрити проверка? Она сразу начинается после выдачи AOR? Мы получили AOR, буквально через пару недель биометрию всем и мед. обследование сыну в феврале 2024 и год тишина полная. Хочу хотя бы сориентироваться, сколько ждать 😢
-
Дозвоніться до Консульства і запитайте у них чи маєте слот. Вони подивляться по своїй систему хто записан на таку годину та дату
-
А коли ви ловили слот...сьогодні?
-
Для депендент немає обов'язкової вимоги по діючому статусу, він може бути і в Канаді, і в Україні і будь де. Така вимога стосується лише основного апліканта. Пишіть ім на веб форму про зміну місця проживання депендента і пояснення, бо це істотно впливає на розгляд справи, що він тепер не може виїхати з України. Що він там буде проходити біометрію і медицину, коли це буде треба. Про його статус теж можете все пояснити.
-
Всім привіт . Я не на військовому обліку з 2017 року знявся і не свав на військовий облік……..Чи є хтось в кого вийшло зробити Резерв + , без потреби звертатися в ТЦК не будучи на військовому обліку?
-
Якщо вони підтвердять...одне тільки неясно ..як ви повинні потім підтверджувати
-
Добрий вечір. Бачу є вільні години 28.08 , пробуйте ловити. Я вчора в цій годині зловила. Це в Оттаві.
-
Ні, нажаль не отримали запиту на біометрію. Теж чекаємо.
-
Так, моєму дали стаді в 7 років.
-
Рівно о 12 пробувала. Ні.
-
Та рівно о 12 і пробувала, писало занято і так кожен слот
-
Рівно о 12 годині потрібно пробувати , мені так пощастило вчора, тому і пишу сьогодні , може комусь теж так пощастить зловити.
-
Дякую за відповідь! Депендент вже здав біометрію і мед екзамен в Україні майже рік тому, ми на етапі eligibility. Я сподіваюся скоро отримаємо. Якщо не отримаємо найближчий місяць eligibility, буду писать на веб форму. Зараз намагаюся визначитися з "планом В".