PR CUAET
-
У нас статус сабмит как был так и остался
-
Не было ответа. И статус был Information requested даже после того как отправили документы. Изменился только когда номинацию дали
-
Здравствуйте,скажите пожалуйста это вы подтянули аппликацию в IRCC аккаунт и там видна эта информация? Не могу сообразить как добавить ,в списке возможных вариантов не вижу гуманитарную ( или я что-то делаю не так ..
-
ви повинні визначити ваш статус до подання звіту. Подайте зараз NR 73 або 74 в залежності що у вас та чекайте , до кінця квітня є надія вони дадуть вам відповідь щодо вашого податкового статусу .
-
Підкажіть, будь ласка, прийшов запит на оплату біометрії. Копію про оплату потрібно завантажити через IRCC secure account протягом 7 днів. Але я не можу додати мою заявку до акаунту. Не знаходить її. Якщо хтось з таким зіткнувся, як ви вирішили цю проблему?
-
Третя строка, де посольство - це Оттава.
-
Треба здавати ще раз
-
Всім привіт! Взагалі когось відбирали з пулу з НОК 6? Чи вони оминають його взагалі
-
Саме так !!! Дякую що уточнили. Які у вас варіанти?
-
Друзі, маю два питання: 1) щоб подаватись разом з дитиною, треба в своїй анкеті вказали ще одну особу (дитину) і так робити ? Чи якось окремо? 2) Я замінила загран паспорт, але він ще в Україні, до консульства його не доставили щоб забрати. Маю лише електронну версію в Дія. Для продовження ворк персюміту мені прикласти скріншот з Дії нового паспорту чи як ?