PR CUAET
-
User Maria Simonova has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Подалась я на ТРП+ОВП в бумажном варианте месяц назад .,....Но Через Месяц Заканчивается ТРП+ОВП. Какой у меня будет статус???? Если мне ещё не присвоили номер и не взяли мое дело в обработку...... Я буду считаться Не Легалом???
-
Привіт) хто володіє інформацією як надіслати курʼєром паспорт для вклейки візи в мадриді з барселони і назад?! І як необхідно оплатити збір, якщо біометрія здана в іншому vfs глобал?!) Дуже буду вдячна 🫣
-
WP!
-
А кого числа в декабре вы подавались?
-
Тобто Cuaet?
-
Фізичний лист, це як, на який адрес?
-
Вибачте,але мабуть щось не розумію😏
-
Дитині так, а вам не знаю. Вам потрібно написати в консульство, в яке плануєте їхати, лист з проханням записати на візит до консульства для виготовлення паспорта дитині і собі, додавши ту форму і копії документів, що підтверджують ваш пільговий статус. Якщо це в Оттаву, то достатньо електронного листа, а якщо в Едмонтон чи Торонто, то можливо варто і фізичного листа відправити, якщо на електронний не відреагують. Побачите, що вам відпишуть: чи приймуть тільки дитину чи і вас теж разом з нею.