PR CUAET
-
Не можу відкрити. Чи є скріншот щоб почитати ?
-
По факту це канадський уряд вимагає воєнний білет який можна отримати лише повернувшись в Україну… далі самі розумієте..
-
Отож, по большей части это просто формальность
-
Дякую
-
Почти всем. В этой форме нет ничего страшного. Главное заполнить как есть на самом деле и не додумывать (утаивать) лишнего.
-
А що це за форма iLoe ?
-
Доброго вечора Прийшов друзям такий самий лист і схожа ситуація Поки що не знають що робити
-
Ага, зрозуміло. Тоді йдете в організацію, у моїй провінції це ymca. Вони дають направлення до потрібного закладу. Ви з якої провінції? Це медичний заклад для іммігрантів. Не всі заклади можуть брати кров і таке інше для імміграції.
-
Ну ми тіки прїхали по cuaet і треба пройти мед огляд
-
Вам для чого?
-
В будь якому?
-
В медичних закладах.
-
Не рухайте те що не можливо змінити, так як є залишайте
-
Вітання, хто підскаже по селпіп, це треба конкретно по слуханню набрати мінімум 4 рівень, тобто 10- 16 балів, правильно я зрозумів? Дякую за відповідь
-
Дякую. Я тут чула що зі страховкою тут це безкоштовно
-
Зрозуміло. Там не підкажу, я з протилежної сторони. У нас цю медицину оплачують. Зараз пошукаю вам контакт людей з Колумбії, вони там вже рік, точно знають
-
Ми з Британської Колумбії
-
Тут Остап вище писав просто писати Неслужив тому що
-
Я виїхав в 40. Але ніколи не міг отримати військового квитка, маю приписне.... Завжди була відмазка - немає бланків, не на разі, потім...
-
Підозрюю, що порожній військовий квиток без записів із поміткою про переведення особи в запас. Проблема в тому, що є люди, які виїхали за кордон до 27-річного віку, ніколи не обміняли своє приписне свідоцтво на військовий квиток і не мають приписне на руках.
12 Jan 2024, 17:45
45072/462957
4 minutes ago