PR CUAET
-
Якщо у вас дитина у старших класах, вони це можуть питати, щоб зарахувати певні дисципліни як отримані кредити. Наприклад, в Альберті в хай скул треба набрати 100 кредитів, щоб мати змогу отримати хай скул диплома. І можуть зарахувати ці кредити з табеля, який ви маєте.
-
Правила групи: telegra.ph/Rules-02-23-106
-
/rules
-
Чи можна мілси по спрощенному методу, а в витратах на переїзд клеймити юхол?
-
Я ж не знаю, для чого вам. Може вам дійсно потрібен transcript. Ви запитали як називається документ про закінчення школи. Transcript - це можете розуміти як табель у школі або додаток до диплому зі писком предметів, оцінок, кредитів тощо. Transcript можуть мати навіть ті, хто не випуститися, тобто не виконав вимоги для випуску зі школи/ВНЗ. Це не те, що видають учням під час урочистої церемонії.
-
Мені в документах треба вказати назву документу про отриману освіту(не оцінки).Наприклад,як в нас»Атестат….» Я знову перепитала завуча школи,а вона не знає.Каже ,що дочка останній рік вчилася онлайн і тому треба питати в онлайн-школі. Написали-чекаємо.
-
Треба до них звонити в контакт центр (звонити треба з самого ранку - 08.00, бо потім не дозвонитеся) і сказати, що паперовий документ ворк перміту не прийшов вам по пошті. Доступно все працівнику контакт центру пояснити. Тоді вони вам повторно вишлють ще раз ворк перміт.
-
Дякую.Бачу що по Uhaul вдвічі більше, а на їжу ніяких чеків.
-
Ви знаєте я тут провела маленьке своє опитування. І ніщо не збігається. У всіх різні кейси по кількості людей,по місту проживання,по родичах з пр чи гр і можу вам сказати що співвідношення немає взагалі ніякого. Єдина правильна відповідь думаю залишається лиш те що попадає в руки людині яка все робить по протоколу. Іншого пояснення немає. Уявіть ви зі стажем знаєте які етапи можна в роботі обійти. А збоку новачок який знає що все потрібно робити по пунктах.От і все. Питання чи можемо ми вплинути на пришвидшення чи просунення тих пунктів?🤷🏻♀️
-
Привіт всім, відправила лист з проплаченим конвертом в Едмонтон з проханням вислати мені паспорт. Тиша ;) цікаво, в кого які були терміни