PR CUAET
-
Певно political agenda. Очікуємо далі
-
Канада робить пріоритет на франкомовних, що ж
-
І не кажіть, я почала був 6 місяців, весь рік слідуючий 7 писали, с початку 2025 писали 9 місяців, за раз вже 10. А я все тут😂 правда на мені це вже давно , навіть не 12, а вже більше😂
-
А поподобнее можно узнать?
-
Хорошо благодарю, однако планируем вылететь скоро так что так уже, опять же спасибо за ответ
-
Вже б вибрали healthcare чи trades. хоч більше сенсу було б в даних економічних умовах))
-
Сейчас заявки на ворк пермит рассматривают быстро, в среднем за месяц. Так что особо ничего не выгадаешь по времени.
-
Хахаха. Это истерический сарказм 🤨 у мене просто вже сил немає. Коли він у мене , той тайм пройшов, вони запит прислали, а потім зникли, потім щось кинуть і знов зникають. Я почала у грудні 2023. Все ще тут😥😥😥
-
Бо скоро приберуть LMiA і пул перетасуєтся дуже ще один раз)) Глянула квота франкомовних 30к на цей рік. 11 вже вибрали станом на 5 березня.
-
Update: Portal 1 - 06.01.2025 Portal 2 - 07.01.2025 eCOPR - 06.03.2025
-
Только он не уточнил летом какого года, может 2026?) П.С: У нас подача 3.01.2024
-
80 здається
-
А скільки CEC квота?
-
Що таке лист підтвердження?
-
Вам краще до гарного бухгалтера @Catcorporation2024 допоможіть будь ласка
-
Подача 13.03 - тільки що 06.03 отримали АОР, офіс торонто
-
❗️Remember 🔴Incorrect: Its hard to remember all these rules. 🟢Correct: It’s hard to remember all these rules. В английській мові використовується апостроф у слові "it's" для позначення скорочення від "it is" або "it has". У прикладі "Its hard to remember all these rules," апостроф відсутній, що робить це слово неправильно написаним. Правильний варіант — "It’s hard to remember all these rules," де "it’s" є скороченням від "it is." #mistakeoftheday
-
Click on the button to see the chat rules!
-
Правила групи: telegra.ph/Rules-02-23-106
-
/rules
12 Jan 2024, 17:45
451108/459061
about a minute ago