PR CUAET
-
Хтось володіє скільки часу роблять паспорт в Польщі в посольстві?
-
7 січня 2024 тишина😭😭😭
-
Ви коли будете списувати витрати на переїзд, це форма мувінг експенс, проставите всі витрати, і вкінці буде питання про дохід, це треба вказати дохід саме з Т4 з тієї роботи, куди ви переїхали)
-
Доброго дня! Підкажіть як активуватись в Дії, якщо не має укр рахунку та номеру телефону.
-
Мені треба розірвати шлюб.Мені адвокат сказала що треба звернутись в консульство.Скажвть будь ласка там одна черга,чи мені треба звертатись у якийсь окремий розділ консульства по сімейному праву.
-
Я имел ввиду подать ещё одну заявку онлайн паралельно ТРП в последний день рабочего ВП.
-
Так, інвойс/чек
-
РЕПОРТЕР: Ви розглядаєте питання про скасування статусу TPS для понад 200 тисяч українців, які живуть тут, у США? ТРАМП: Що ти кажеш? РЕПОРТЕР: Стан TPS (тимчасовий захист). ТРАМП: На GPS? ТРАМП: я прийму рішення досить скоро Дубльовано🔊 @OstanniyCapitalist
-
А вище хтось писав, що можна вписувати, що використовував юхол для переїзду, це потрібно якесь підтвердження з компанії юхол, що орендували машину?
-
Привіт всім Підскажіть будь ласка,чи продовжать візу Guaet робочу(діє до 09.2025) до кінця срока ВП (діє до 03.2026). Бо потрібно на пару днів поїхати в Европу і повернутись.Я так розумію віза,ВП і паспорт потрібно щоб були дійсні мінімум 6 місяців до моменту повернення в Канаду? Буду вдячна за відповідь
-
А де ви бачили такий перелік(дякую)
-
Дякую!!!
-
Мені треба розірвати шлюб.Мені адвокат сказала що треба звернутись в консульство.Скажить будь ласка там одна черга чи там є якийсь окремий розділ консульства по сімейному праву.
-
Зрозуміло, так то ми своєю машиною переїхали, але тут на місці вже брали юхол, коли треба було всі меблі перевезти до нашої орендованої хати від іншої хати господині. Тому і питаю. Дякую.
-
Если получил AOR можно начать работать, знает кто? Или нужно ждать всех документов?
-
Загрузили як документи, чесно не пам’ятаю що вибирала
-
Брала консультацію в адвоката, вона перевіряла чи підпадають наші медичні підстави під програму. Як приклад додала що діабет(досить розповсюджена проблема) туди не входить, оскільки його лікують у всіх країнах. Можливо щось змінилось
-
Почитайте моє перше повідомлення. Це необхідно для інших бенефітів також, для eligibility.
-
Формы для апликантов 18+, 5406 и тревел хистори 5562.
-
Хто небудь знає телефон або куди звернутися ,паспорт не повертається після вклейки(Оттава).дякую
12 Jan 2024, 17:45
451221/458595
2 minutes ago