PR CUAET
-
Доброго вечора. Пишу може комусь буде корисно . Від подачі до отримання паперового стаді зайняло рімно 15 тижнів. В нас був візітор зміна статусу займає більше часу. Подавали 20 листопала. Сьогодні отримали паперовий документ.
-
так, "no"
-
в каком центре вас так обидели?
-
Заплутала трохи сумісна опіка. Якщо ми живемо з дружиною і сином то ставлю No?
-
Так Сін без валідного документу не продовжать… А ви писали, що CRA припинить виплати- це страшилка.
-
При чому тут страшилки. Я телефонувала в CRA, їм взагалі ворк перміт не цікавий. Вони лише контролюють валідність СІНу. Я уточнила за бенефіти, мене перевели на іншу лінію і дівчина сказала, обовʼязково подавати продовжений ворк перміт.
-
SIN валідний і є підтвердження
-
Я читаю Canada.ca , а не слухаю робітників коло-центру
-
Коли завершується термін дії work permit - завершується ваше eligibility. Тому їм потрібно бачити новий термін і підтверджуючий документ.
-
Ще раз кажу. Для бенефітів потрібно надати продовжений ворк перміт. Я ділюсь інформацією яку отримала сьогодні від CRA. Якщо вам це питання не актуальне, то просто прогортайте
-
Прочитай ваш останній абзац!
-
Це стосується тільки дитячих. Для інших бенефітів ворк перміт не потрібен
-
Я думаю ця тема перейшла вже в якийсь флуд. Кожен має вирішувати сам під свою відповідальність, або зі своїми консультантами. Давайте не смітити гілку. Дякую
-
Дякую
-
Всі сторінки,де є штампи(стосується усіх країн)
-
Наприклад, якщо отримали пр. Перше - можна нічого не робити з CRA. Через кілька тижднів доступ до кабінету припиниться і ви реєструєте новий кабінет з новим сін. І саме цікаве - вся інформація підтягнеться. Так і я не відправляла їм нічого
-
Ну я краще подам документ і буду далі собі все отримувати. Це зайняло 2 хв. Відповідь на питання була надана дуже професійно. Враховуючи що при подачі на бенефіти, ворк перміт вимагали, хоча сін теж був діючий. Я бачу сенс подавати оновлений.
-
І я про це:)
-
Підкажіть будь ласка при продовженні ВП потрібно надавати скани всіх сторінок в яких є відмітки чи штампи, навіть перетин кордону інших країн? Або тільки скани стосовно Канади та інформації паспорта ?
-
Не завжди довіряйте колл центру CRA. При однаковому питанні - отримали 3 різні відповіді))
12 Jan 2024, 17:45
451509/459217
2 minutes ago