При чому тут страшилки. Я телефонувала в CRA, їм взагалі ворк перміт не цікавий. Вони лише контролюють валідність СІНу.
Я уточнила за бенефіти, мене перевели на іншу лінію і дівчина сказала, обовʼязково подавати продовжений ворк перміт.
Ще раз кажу. Для бенефітів потрібно надати продовжений ворк перміт. Я ділюсь інформацією яку отримала сьогодні від CRA.
Якщо вам це питання не актуальне, то просто прогортайте
Я думаю ця тема перейшла вже в якийсь флуд. Кожен має вирішувати сам під свою відповідальність, або зі своїми консультантами. Давайте не смітити гілку. Дякую
Наприклад, якщо отримали пр. Перше - можна нічого не робити з CRA. Через кілька тижднів доступ до кабінету припиниться і ви реєструєте новий кабінет з новим сін. І саме цікаве - вся інформація підтягнеться. Так і я не відправляла їм нічого
Ну я краще подам документ і буду далі собі все отримувати. Це зайняло 2 хв. Відповідь на питання була надана дуже професійно.
Враховуючи що при подачі на бенефіти, ворк перміт вимагали, хоча сін теж був діючий. Я бачу сенс подавати оновлений.
Підкажіть будь ласка при продовженні ВП потрібно надавати скани всіх сторінок в яких є відмітки чи штампи, навіть перетин кордону інших країн? Або тільки скани стосовно Канади та інформації паспорта ?
Треба добиватися в консульстві!
Вони просто не бачать відмітку яку самі й поставили при анулюванні 3-го паспорта.
Пишіть або зайдіть якщо ви поряд.
Можуть місяцями тягнути.