PR CUAET
-
Дякую
-
Добрий вечір Як податись на продовження візи в новий паспорт дитині 8 ( вісім) років в Квебек
-
2339 Ogilvie Rd Unit 14, Ottawa, ON K1J 7N6, Канада
-
Доброго дня. Чи хтось заповнював заявку на кліматичні он-лайн? Мені сказали що це можна зробити через CRA кабінет, але не бачу такої опції.
-
Так, я знаю. Дякую. Сьогодні їм напишу.
-
Було 3міс що саме? Проміжок між верифікацією даних та відправкою на друк? Чи взагалі весь процес виготовлення та доставки в дип установу?
-
Пишіть, в Хьюстоні швидко відповідають.
-
Ви звісно можете написати, але у мене так було 3 місяці. Вони вам скоріше за все дадуть посилання на сайт, де буде написано, що виготовлення паспорту займає до 3-х місяців.
-
А що це за сертифікат???
-
Підскажіть іміграційного консультанта, хочу поговорити про зміни в Express Entry я працюю поваром вже більше 1року. І дізналась сьогодні шо можна податись на PR по мому ноку через цю програму.
-
Так,закінчила.Але надіслали “Transcript”,хоча по телефону сказали,що вона отримала «High school diploma”
-
Підкажіть будь ласка номер ircc, по якому можна дзвонити до них?
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка , як підтвердити український диплом в Канаді (медсестра)? Буду вдячна за допомогу
-
Ага, дякую
-
Довідка про несудимість
-
Привіт всім! Мама шукає роботу, де не потрібна англійська, але вона її вчить. Працювита і відповідальна людина!
-
Подскажите, не могу понять на сайте написано что оплата за главного апликанта 1525 и за партнёра 1525, за детей 260, а если ребёнок 20 лет то тоже 260 или 1525? Ребёнок не женат и живёт с нами.
-
Сегодня сделала по этим подсказками, всё подтянулось
-
Куда нужно отправить в какое учреждение? И как долго они будут это делать, спасибо большое
-
Спасибо большое
12 Jan 2024, 17:45
451533/458591
2 minutes ago