PR CUAET
-
Ее выдали еще в 1996 году
-
Авжеж. Всі програми PR потребують довідку про несудимість і ця не виключення
-
І тому Канада допомогає Україні в цієї війні як озброєнням так фінансами. У вашу парадигму це якось вписується?
-
Наскільки я знаю, загальна оцінка має бути не нижче 4, і кожний розділ має бути не нижче 4. Тобто якщо загальний 4, але один із розділів 3, то потрібно все перездавати. Але потрібно дивитись, що вимагає конкретно ваша програма.
-
Привіт усім😊 Підскажіть будь ласка, чи потрібно для довідки про несудимість з Польщі робити переклад на англ мову? І куди її відправляти?
-
Так
-
Здравствуйте дорогая группа.Наша история с пересечением сына через границу закончилась успешно.Справка с тцк очень помогла.
-
Написати пояснення словами, що не служив тому що і т.д. Можна копію приписного або військового квитка
-
Привіт, пропрацював більше року в Торонто сантехніком, офіційно, є всі чеки форми т4
-
Так, тільки головному диплом.
-
Доброго ранку. Ще питання по travel history. Потрібно вказати всі поїздки які є в закордонному паспорті чи взагалі всі поїздки за останні 5 років, тому що багато поїздок було в попередньому паспорті, паспорт закінчився і був замінений 3 роки назад? Дякую
-
Я бне рекомендувала поетапно , бо ваша плікація затяннться на довше часу , навіть біометрику відразу заплатити потрібно , бо якщо ні , тоді приходить запит на біометрику заплатити а потім потрібно чекати сам запит білметрику пройти ,а це все час затягується і ваша аплікація відкладається на длвше часу
-
оплачуйте все і відразу. якщо ви вже подаєтеся на PR то повинні бути готові і морально і фінансово. тут тимчасова економія - зайва
-
Добрий день. Підкажить будь ласка, в котрій годині відкривається електронний запис на отримання паспорта в консульстві в Торонто?
-
У кого есть ссылка на программы чтобы посмотреть требования и виды программ на PR в провинции Квебек?
-
я відправила 5го січня і вона все ще в дорозі в Польщу:(
-
Таким чином і мотивуйте свою аплікацію.
-
Дякую
-
Питання, чи можу я виiхати бiльше нiж на 21 день додому? По приiзду наново медичний огляд потрiбен?
-
Переклади, витребування дублікатів документів дистанційно, і багато іншого.
12 Jan 2024, 17:45
45153/445995
8 minutes ago