PR CUAET
-
Дивно, я сьогодні, пару годин тому, подавався. Без проблем відправило.
-
Ви коли будете подавати такси то й на кліматичні подастеся.
-
Хм Та мають по даті подачі Тому чекаємо скоро
-
Це новвоведення якесь? Чи це так щороку до якого періоду не можна вислати онлайн?
-
Спасибо за ответ. Я тоже в октябре, 16. Похоже, они действительно дают порталы по eligibility
-
Якщо ви живете в районі зі списку то зазначивши це поле виотримаєте кліматичні
-
Я дзвонила у п'ятницю о 7:30 вечора за часом Альберти. Чекала недовго - 29 хв. Вони по буднях до 11:00 вечора (за часом Торонто) працюють
-
Сегодня порталы получили люди, которые позже нас подавались, но eligibility у них были в августе
-
Доброго вечора. Чи хтось знає як звʼязатись з CRA real agent? Коли дзвонити на їхній сапорт, то лише робот відповідає (
-
Можете в приват, якщо питання конкретно по Вашій ситуації. Якщо загальне - можете тут:)
-
Я зрозумів. Чого нема того нема.
-
Оленка, напевно забула додати інформацію. Українка, проживає в Калгарі з синочком 7 років. Хворіє онкологією. Оскільки 4 степені, їй важко працювати, а за житло потрібно платити і сина годувати. Інформація перевірена мною особисто, вище Оленка прикріпила документи. Якщо можете допомогти , допоможіть , будь ласка. Як кажуть: з кожного по нитці, бідному- сорочка
-
На них не треба окремо подаватися. Якщо ви вже подали декларацію і підпадаєте під ці бенефіти (кліматичні), то їх вам нарахують після подання декларації
-
Як правило, при подачі на такси ви разом подаєтесь і на кліматичні. А в кабінеті Cra є розділ - Benefit
-
Тож лише якщо у вас є Capital gain
-
Спасибо большое за помощь
-
Зараз вже 59 хв показує
-
Це точно Це дуже дратує🤣
-
В любом случае на это мы повлиять никак не можем
-
Сюди дзвоніть: 1(800)959-82-81 Але зараз там час очікування вказаний 55 хв. Тож ви періодично заходьте й перевіряйте час очікування тут: www.canada.ca/en/revenue-agency/corporate/contact-information.html
12 Jan 2024, 17:45
451576/458613
about an hour ago