PR CUAET
-
WES зазвичай вказує у своїх звітах, що оцінка дійсна 5 років. Однак у деяких випадках організації, включаючи IRCC, можуть приймати звіти старше 5 років, якщо вони вже були використані в попередніх імміграційних процесах. Проте це скоріш вийняток, ніж стандартна практика. В 99% випадках якщо ваша сертифікація, будь то ЕСА, CELPIP чи IELTS, протерміновані - документ перетворюється у «гарбуз» Щодо можливості «подовження» ЕСА - ліпше дізнаватися деталі безпосередньо в WES.
-
Вечір добрий. Підскажіть будь ласка зробив свою першу декларацію T1 через WEALTHSIMPL але немає позначки відправити , і не знаю що робити. Поштою не хочу відправляти бо то дуже довго. Може хтось зтикався з такою проблемою?
-
Опыт продления Health card сегодня в Service Ontario: На одном пермите (у сына) была просто приписка CUAET, девушка сначала оформляла без проблем, но потом взяла мой пермит а там тоже есть CUAET с припиской ☝️ в скрине, и она сказала что ей надо уточнить и ушла очень надолго. Потом вернулась и сказала что мы не имеем уже права на продление, так как полиси для продления по CUAET закончилось 31.12.2024! Я попросила это показать на официальном сайте, она сказала что это распоряжение правительства Онтарио🤷♀️ - если пермит был approved позже выше указаной даты - у нас в феврале 2025, не имеете прав. 🙈 Слава Богу у нас с собой было письмо от работодателя, в итоге всей семье продлили по нему(
-
Надсилала свідоцтво з перекладом і паспорт її
-
Перепрошую. Переклад тільки диплому, додатка не треба? І тільки найвищу ступінь освіти? Дякую.
-
Так, interest який Ви заробили - оподатковується. Вам мали надіслати T5 якщо більше 50$ interest
-
Я не бухгалтер точно не підкажу стосовно податку. Але наскільки знаю якщо це не зареєстрований аккаунт (наприклад ТФСА) то всі відсотки що отримуєте ви додаєте до вашого доходу коли подаєте щорічну декларацію. Я знаю що деякі люди її інколи не подають, по типу пропускають рік. Але повторюсь я не бухгалтер й не податковий радник тому в цьому випадку не підкажу саме про оподаткування. Що ж стосується рахунку то треба більше деталей щоб зрозуміти що за рахунок, оскільки на чекінг зазвичай не має нарахувань, сейвінс є але там мізер, все інше то вже інвест рахунки з GIC чи Mutual Funds чи ще щось. До того ж можуть бути відмінності в різних банках
-
Ви знайшли рішення? У нас така сама проблема: паспорт тата відправили на вклейку візи 13 лютого, трекінг показує що 17 лютого він доставлений в Оттаву і тиша. Переживаю, бо паспорт один у нього. Ви коли відправили? І чи вдалось вам додзвонитись і за яким номером телефону?
-
Многие сидят в Украине,я в том числе, главное во время вернуться
-
Уточню тоді, що це про аеропорт Торонто)