PR CUAET
-
Перепрошую. Переклад тільки диплому, додатка не треба? І тільки найвищу ступінь освіти? Дякую.
-
Так, interest який Ви заробили - оподатковується. Вам мали надіслати T5 якщо більше 50$ interest
-
Я не бухгалтер точно не підкажу стосовно податку. Але наскільки знаю якщо це не зареєстрований аккаунт (наприклад ТФСА) то всі відсотки що отримуєте ви додаєте до вашого доходу коли подаєте щорічну декларацію. Я знаю що деякі люди її інколи не подають, по типу пропускають рік. Але повторюсь я не бухгалтер й не податковий радник тому в цьому випадку не підкажу саме про оподаткування. Що ж стосується рахунку то треба більше деталей щоб зрозуміти що за рахунок, оскільки на чекінг зазвичай не має нарахувань, сейвінс є але там мізер, все інше то вже інвест рахунки з GIC чи Mutual Funds чи ще щось. До того ж можуть бути відмінності в різних банках
-
Ви знайшли рішення? У нас така сама проблема: паспорт тата відправили на вклейку візи 13 лютого, трекінг показує що 17 лютого він доставлений в Оттаву і тиша. Переживаю, бо паспорт один у нього. Ви коли відправили? І чи вдалось вам додзвонитись і за яким номером телефону?
-
Многие сидят в Украине,я в том числе, главное во время вернуться
-
Уточню тоді, що це про аеропорт Торонто)
-
Як раз не цілодобово, в Калгарі,наприклад в 22 їх вже не було, сказали всі пішли...)
-
То ви паспортний контроль шукали, в не міграційну службу Якби вам треба було туди, то ніхто вас би не випустив з аеропорта
-
Так,але ще раніше
-
ВП вам видали?
-
Я прилетіла в Калгарі,бігала їх шукала,думала печатку поставлять, нікого.Сказали,не хвилюйтеся,велком ту Кенада))
-
Боже, ладно, вважайте так.
-
Ви змішали різні речі. Тим не менше, це не тема гілки
-
Я не плутаю,я розповідаю свою історію,і таке може бути.
-
Можливо,але офіцерів ніяких не було... Якщо думаєте за ВП краще робочі часи
-
Не плутайте людей) це різні речі) Міграційна служба працює цілодобово, звісно вночі персоналу менше, але вночі теж прибувають міжнародні рейси, тому вони не можуть не працювати.