PR CUAET
-
Згодна з вами Канада це краiна де ти можешь стати своiм, де нема вiдчуття бiлоi ворони Я мала на увазi не соцiальний статус, я в цьому життi багато була ким, як I ви Просто така тяжка каторжна праця, а готель у горах у лiсi, треба багато тягати важких речей бо це окремi домiвки а не комплекс, один пилосос 10 кiло, менi 52 роки, тоненька худенька, морозяки Та й це фiгня Не фiгня у тому, що моя родина у Харковi, у районi який обстрiлюють майже щодня Кожен день починаэться з того а як там чи живi моi любi За мову нема мови Вона тупо не хоче вчитися Як я здам той тест не знаю
-
Доброго дня, Шановні Українці! Це лист-нагадування про сесію "Гуманітарна Програма Імміграційний Шлях для Українців". Сесія буде проводитись онлайн, завтра, 16 січня о 16:00. Ця сесія буде присвячена Гуманітарній програмі, як шляху отримання PR для Українців, постраждалих від війни. Ви отримаєте унікальну можливість дізнатися більше про цю програму, та задати запитання спеціалісту з багаторічним досвідом в сфері імміграції Джейн Каткова-Браун. Якщо ви ще не встигли зареєструватись,будь ласка, пройдіть реєстрацію тут - us06web.zoom.us/meeting/register/tZIlcOiuqjIuHNClxt41ZUEzfGkEJpxx5tVW Побачимось! З повагою, Anastasiia Vlasenko, Settlement Worker - Ukrainian Speaking| Catholic Crosscultural Services 164 Queen St. East, Suite 306, Brampton, ON L6V 1B4 Tel: 647.564.9789| 905.457.7740| Fax: 905.457.7769 |[email protected] www.ccscan.ca Gathering and working on the traditional land of the Mississaugas of the New Credit First Nation, Anishnawbe, Huron-Wendat, and Haudenosaunee Indigenous Peoples. Your support makes all the difference in our work with newcomers. Please donate today. CCS is on social media: Facebook | Instagram | Twitter | LinkedIn
-
Бажано всі
-
Дякую за відповідь. Але так як попереднього паспорта немає то це не реально знайти цю інформацію. А їздив я до Польщі досить часто
-
-
Ок, дякую
-
Співчуваю, але ніхто вам не може сказати «пишіть тільки те, що у паспорті є» бо формально треба все вказувати
-
Коли це одна дві поїздки в тиждень це не дуже легко згадати))
-
Згадуйте :) to the best of my knowledge
-
Здравствуйте ! Сьогодні потрапив на такий лис в одній з груп. І виникло питання наскільки це можливо, щоб комісар прислав листа з таким запитом? В Україні не всі проходили строкову службу. І, наскільки мені відомо, ніяких справок військкомати не видавали для таких людей. (Про то що зараз робиться, це інше питання). Цікаво, чи хтось отримував таке і як він вирішував це питання?!