PR CUAET
-
Подача 2024 март 2 Запрос на био март 4
-
А який дозапит був?
-
Скажіть будь ласка коли подались на сертифікат ?
-
Доброго дня хто подавався на гуманітарну программу в жовтні 2023 чи вже маєте карту по Онтаріо Адвокат все каже що майже все,але ще чекаємо 😟
-
На скільки я знаю, це автоматичний процес. МІФі само надсилає до провінції.
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, я въехал в Канаду по SJTD мне выдали TRP , за это время я успел сделать паспорт . Подался на в WP мне пришел отказ, эмиграционный адвокат говорит что это ошибка IRCC нужно ещё раз податься , только с letter of explanation и на писать что уже есть паспорт и отказаться от TRP статуса. Но судя по чату , даже люди которые так делали , им тоже приходил отказ Скажите пожалуйста, времени у меня осталось по истечению моего текущего статуса меньше чем 3 месяца , как нужно сейчас поступить , что делать?
-
Ми вже 8-ий місяць чекаємо і поки тиша.
-
Сподіваюсь портали на цьому не закінчаться
-
Так)) помилка
-
Літак з Варшави сів десь о 8-9 вечора.
-
По критикал констракшн воркер люди получают номинации за пару дней. Если у вас в течении последних 5 лет был опыт работы в констракш, то быстрее будет этот путь (еще нужно понимать, помогает ли компания с эмиграцией и соответствует ли критериям программы - 2+ года на рынке, NAICS 23 и наличие Employment registration certificate). Лучше для начала выясните все эти вопросы
-
Ищу ортопеда Украино или русскоязычного. Пожалуйста посоветуйте . 4375187820
-
Дякую за відповідь. Немає досвіду в констракшн. Треба 1 рік працювати. Я хвилююсь за номінацію для водіїв, чи можливо що її відмінять? Виходить так, що якщо я подамся як трак водій, то щоб вирівняти по строках з будівельником треба отримати номінацію за 10 місяців. А я чув що хлопці чекають і рік і більше і взагалі невідомо що буде. Тому і такі питання у мене...
-
Користувача Таисия було заглушено на 24 години через використання заборонених слів.
-
User Таисия Савельева has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
По родичу були до, решта, разом з запитом на нову медицину- разом з eligibility