PR CUAET
-
В Ново Скоші раз на рік треба оновлювати, тільки телефонувати. На Хелс карті є дати терміну дії. Мій перший ВП дійсний до 2026 року, але я вже вдруге подалася на подовження Хелс карти
-
Чекаю з грудня)
-
pebc.ca
-
Залежить від того, що саме у Вашому кейсі цей викладач повинен підтвердити. Якщо просто - Ви хороша і відповідальна людина - це одне. Якщо Ваші успіхи, тоді чому гуманітарна програма? Якщо Ваші труднощі у вивченні мови, то варто додати підтвердження причин і наявності цих труднощів від відповідного фахівця. Тобто все залежить від ключових аспектів Вашого кейсу.
-
Добрий ранок💫 Можливо підкажете чи можливо отримати моргідж якщо знаходишся на кежуал позиції (по годинах і зарплаті стабільно як фул тайм) політика компанії тільки після року дає фул тайм, цього місяця буде в чоловіка рік як там працюватиме однак бачимо що поки не дадуть(типу тільки якщо хтось звільниться з штату) будемо оббивати пороги юнії, але не знаємо чи дасть результат. В банку сказали категоричне ні до фултайму, мій селф імплой взагалі в розгляд не братимуть як і чайлд бенефітс, перший внесок теж незалежно який в нас буде сума будинку (не кредиту) не змінна Чи кредитні спілки(якщо я правильно називаю) підходять інакше до питання прорахунку моргіджу? Найперше в плані фул тайму? Завчасно дякую за відповідь!
-
йдуть потрошку. до 10 грудня
-
Вітаю . Зазвичай церкви видають donate receipt . Подивитись в цю квитанцію, що там написано .
-
Доброго. Ви в минулому році відкрили рахунок ?
-
▫️Thanks.- Дякую. ▫️Thank you. It's very nice of you to say so. - Дякую. Дуже мило з вашої сторони. ▫️Thanks. I'm glad/pleased you like it. — Дякую (розмовний варіант). Рада що тобі сподобалося. ▫️I'm glad you think so. — Я радий(а),що ти так думаєш. ▫️Thank you! I appreciate the compliment. — Дякую! Я дуже ціную твій комплімент. ▫️Thanks! That really means a lot. —Дякую! Це багато значить для мене. ▫️Thanks! I дійсно appreciate ваш noticing that. — Дякую, я радий, що ти помітив. ▫️Really? I thought it wasn't so perfect. — Правда? Мені здалося, що все було не так ідеально. #eloquent_vocabulary
-
Так, минулого, до податкового сезону, тобто наче як 2023го. Вніс $200. Отже маю $200 внесок за 2023, 2024 нічого не поклав, бо не був впевнений. Отримав T4FHSA поштою. Але в Wealthsimple є пункти, де треба вказувати відрахування по роками і доступні ліміти, які переносяться на наступні роки і загальну межу. Можу надіслати скріншот
-
Терпеливо чекаю, а наразі радію за людей, які нарешті отримують AOR і Eligibility.
-
Підкажіть чи телефонував хтось в ircc сьогодні? Вони кажуть що не доступні сьогодні, але ж наче нема ніякого свята🤦🏼♀️