PR CUAET
-
▫️Thanks.- Дякую. ▫️Thank you. It's very nice of you to say so. - Дякую. Дуже мило з вашої сторони. ▫️Thanks. I'm glad/pleased you like it. — Дякую (розмовний варіант). Рада що тобі сподобалося. ▫️I'm glad you think so. — Я радий(а),що ти так думаєш. ▫️Thank you! I appreciate the compliment. — Дякую! Я дуже ціную твій комплімент. ▫️Thanks! That really means a lot. —Дякую! Це багато значить для мене. ▫️Thanks! I дійсно appreciate ваш noticing that. — Дякую, я радий, що ти помітив. ▫️Really? I thought it wasn't so perfect. — Правда? Мені здалося, що все було не так ідеально. #eloquent_vocabulary
-
Так, минулого, до податкового сезону, тобто наче як 2023го. Вніс $200. Отже маю $200 внесок за 2023, 2024 нічого не поклав, бо не був впевнений. Отримав T4FHSA поштою. Але в Wealthsimple є пункти, де треба вказувати відрахування по роками і доступні ліміти, які переносяться на наступні роки і загальну межу. Можу надіслати скріншот
-
Терпеливо чекаю, а наразі радію за людей, які нарешті отримують AOR і Eligibility.
-
Підкажіть чи телефонував хтось в ircc сьогодні? Вони кажуть що не доступні сьогодні, але ж наче нема ніякого свята🤦🏼♀️
-
Дякую за відповідь.
-
Дякую вам за відповідь!)
-
User Karina has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
На офіційному сайті написано, що як що ті хто має візу, але ще не в Канаді (тобто переший раз заїзжає людина), вона отримає ВП до кінця дії погодження на отримання ВП, але подовжити вже не зможе свій статус. Перебування можливе до 6 місяців, та гудбай.... Але в моїх доньок така ситуація теж. Вони мають візи до листопаду, та отримають до того ж терміну ВП. То які варіанти можливі щоб їм отримати новий статус або подовжити його, навіть як що треба виїхати з Канади? Хто вже мав консультації, поділіться, будь ласка. Дякую
-
Та віза зроблена в 2022 року, все одно на 3и роки їм продовжать?
-
Якщо у них немає попереднього апрува то вони взагалі не отримають ворк перміт.