PR CUAET
-
Терпеливо чекаю, а наразі радію за людей, які нарешті отримують AOR і Eligibility.
-
Підкажіть чи телефонував хтось в ircc сьогодні? Вони кажуть що не доступні сьогодні, але ж наче нема ніякого свята🤦🏼♀️
-
Дякую за відповідь.
-
Дякую вам за відповідь!)
-
User Karina has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
На офіційному сайті написано, що як що ті хто має візу, але ще не в Канаді (тобто переший раз заїзжає людина), вона отримає ВП до кінця дії погодження на отримання ВП, але подовжити вже не зможе свій статус. Перебування можливе до 6 місяців, та гудбай.... Але в моїх доньок така ситуація теж. Вони мають візи до листопаду, та отримають до того ж терміну ВП. То які варіанти можливі щоб їм отримати новий статус або подовжити його, навіть як що треба виїхати з Канади? Хто вже мав консультації, поділіться, будь ласка. Дякую
-
Та віза зроблена в 2022 року, все одно на 3и роки їм продовжать?
-
Якщо у них немає попереднього апрува то вони взагалі не отримають ворк перміт.
-
А це відповідь від міграційного консультанта? Бо які підстави на отримання до 3х років? Дія паспорту? Можливо, бо в мене перший ВП був виданий до 2025 року, а дія візи до жовтня 2025. То мені вже треба подаватися на подовження візи! О боже! Як що маю до жовтня, чи ще є час мене? Перепрошую. ВП другий до 2027 року, паспорт до 2029
-
Ми відправили усі документи заздалегідь при подачі. Ці дозапроси не тому що ми щось не выслали при подачі, а тому що IRCC так працює. Я коли побачила той перелік була дуже здивована, бо у кабінеті статус як їм не потрібні додаткові документи. Я була впевнена що може прийти тільки дозапит на фінанси і все. Але сталося не так як гадалося.