PR CUAET
-
Доброго дня. Як потрібно підтверджувати шкільний атестат? Для подачі на PR
-
для оцінки здоровʼя буде медичний екзамен, для офіцера головне щоб був доказ того, що людина не служила
-
Згадайте що можете, може по фото відновіть історію, Я так батькам робив (інфо в фото зашита дата). Та Якщо ви не впевнені що вказали УСЕ, обов'язково пишіть пояснення і говоріть як є, що вказали те що пам'ятаєте так як не має старого паспорту, але часто подорожували по роботі.....ну ви зрозуміли. Детально роспишіть чому не можете надати інфо.
-
Доброго дня! Підкажіть , будь ласка, чи є можливість змінити LMIA з TEER 0 до 00? Це взагалі якось вказано? Щоб була змога отримати 200 балів.
-
Привіт Підкажіть хтось будь ласка Може хтось в подібній ситуації Цікавить за якою програмою зміг би отримати пр Я ще поки не в Канаді от думаю над провінцією і тим як в ній отримати пр Мені 19 років, є лише півроку досвіду офіційної роботи в Чехії, анг хороша, закінченої освіти нема (але навчаюсь в Україні, але це мед на разі 2 курс, тому за 3 роки ворк перміту не встигну отримати+ в будь який момент можуть зробити очне, а повертатись не планую), родичів в Канаді нема Також зі мною поїдуть батьки, але в них шанси ще менші Тато 54 роки, без досвіду роботи, є освіта (коледж), без англійської Мама 48 без досвіду роботи, освіта з магістром, без англійської І чи можна в випадку з батьками подати на гуманітарну і приєднати себе чи дуже малоймовірно, бо по внших програмах навряд чи пройдуть?
-
Вище є коментарі Остапа щодо такого
-
На сайті в пробних тестах є
-
так само і в нас. тому платили кредиткою CIBC
-
Спасибо за ответ)
-
У меня дебитная, в РБС, не снимают(
-
Вам треба здати щоб по всім секціям було 9, у вас дві 8, то сильно просідає. Вам треба 9999 , далі більше додає пару балів. Але загалом для ЕЕ є смисл боротися :) в мене була одна 9, то планувала перездавати що були всі мін 10, але пронесло:)) Все вийде!