PR CUAET
-
Вітаю . Їх то може підказати що являє собою мілітарі рекордс? Це типу форма чи треба повністю військовий квиток перекласти ? Дякую
-
Попереднє узгодження ворк перміту
-
Ні. Я перевірив все по новому, нічого такого не має
-
Якщо у вас на це прийде дозапит - то звісно А може і не прийти, якщо їм цього буде достатньо)
-
Дякую
-
скільки їх вже було, тих кумарів. Це у них дуже популярне прізвище)
-
Доброго дня маю таке питання якщо людина отримала вже запрошення по виборці , але термін мовного тесту з яким вона подавались спливає через півроку після отримання запрошення , також наприклад людина отримала запрошення а в неї день народження через місяць після отримання запрошення чи можуть ці фактори вплинути на кількість балів та спровокувати відмову?
-
Доброго дня. Можливо хтось знає як маю вчинити, маю два закордонних паспорта - один не біометричний до літа 2026 інший біометричний до осені 2027. Чи можна здати до консульства паспорт який до 2026 і податися на виготовлення нового, щоб продовжити дозвіл на роботу?
-
Чи мають доньки попередньо узгоджений лист для ворк перміту? Якщо мають, в аеропорту Торонто можуть і на 3 роки отримати. Якщо не мають, взагалі не отримають. І якщо вони старші 21 чи молодші але одружені, то вони і тут не отримають.
-
🥰🤣😇😉😊🤣🤣 🥹🤣🙂😀🙂😄🤣😀😊 😃😀🙂☺️ Думаю, вам сподобається, наскільки простим може бути щоденний банкінг із Simplii Financial™. Використай мій лінк і отримай винагороду 300$, відкривши та використовуючи відповідний рахунок у Simplii™. 🔗 Відкрити рахунок blue.mbsy.co/6QVH2z
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr @VladKnsh Гарних усім вихідних 😎
-
Так
-
Ні я не писав такого, то хтось запитав , але nothing
-
21 березня 2025 р. (пт) о 13:30 на базі Суспільної служби українців Канади - Торонто (адреса: 2445 Bloor St West, ст. метро Jane) пройде безкоштовний семінар на тему "Імміграційні можливості для українців у Канаді", який проведе ліцензований канадський імміграційний консультант д-р Андрій Зав'ялов (R1034357). На семінарі поговоримо про: - продовження дозволу на роботу, - гуманітарну програму, - Canadian Experience Class, - відбори за професіями, - провінційні програми. Ви зможете поставити свої питання напряму під час або після семінару. Семінар онлайн не транслюватиметься. Запрошуємо!
-
В мене все просто , маю T4 та T4E робив ось по цій інструкції youtu.be/NbLwUDezmJ8?si=vVrrDekWujA5qe9N