PR CUAET
-
Так
-
Ні я не писав такого, то хтось запитав , але nothing
-
21 березня 2025 р. (пт) о 13:30 на базі Суспільної служби українців Канади - Торонто (адреса: 2445 Bloor St West, ст. метро Jane) пройде безкоштовний семінар на тему "Імміграційні можливості для українців у Канаді", який проведе ліцензований канадський імміграційний консультант д-р Андрій Зав'ялов (R1034357). На семінарі поговоримо про: - продовження дозволу на роботу, - гуманітарну програму, - Canadian Experience Class, - відбори за професіями, - провінційні програми. Ви зможете поставити свої питання напряму під час або після семінару. Семінар онлайн не транслюватиметься. Запрошуємо!
-
В мене все просто , маю T4 та T4E робив ось по цій інструкції youtu.be/NbLwUDezmJ8?si=vVrrDekWujA5qe9N
-
Привіт усім , питання отримав сьогодні першу Т4 від роботи з затримкою , наче дедлайн продовжили до сьогодні . Чи потрібно мені її загружати кудись самостійно ? Наступний крок це створити CRA та подати декларацію до 30 квітня 2025 ? Чи я правильно зрозумів ? Дякую
-
«Закриття» дат/термінів кейсу йде днем ІтА Перераховані вами фактори не призведуть до відмови, якщо: - Мовний тест був дійсний на момент ITA. - Ви подасте PR-заявку до IRCC до закінчення терміну тесту. - Ви не пропустите жодних дедлайнів. Отже, якщо мовний тест ще дійсний, ви можете сміливо подавати заявку, і день народження не вплине на рішення IRCC.
-
З першими податковими деклараціями часто виникають проблеми з Netfile. Роздрукуйте та відправте поштою.
-
Так. Ви просто вносите дані з Т4 до своєї податкової декларації. Завантажувати її вам не треба. Ваше підприємство вже відправило дані до CRA.
-
Update‼️ ( Мої батьки) 17.11.2023 Application submitted 29.01.2024 AOR та просьба оплатити Bio 12.06.2024 Biometric Letter 14.06.2024 Bio completed 12.09.2024 Eligibility letter (MJ30274 HM-Toronto) 12.09.2024 Medical Passed 11.02.2025 Medical passed again Сьогодні : Portal 1 🥳
-
Так. У вас є час до 30 квітня
-
🤣🙂🥰😗😍😀🙂😄😆 Ось основні види страхування в Канаді: - Страхування життя (Life Insurance) – забезпечує фінансову підтримку родині чи бенефіціарам у разі смерті застрахованої особи. - Страхування від нещасних випадків та хвороб (Accident and Sickness Insurance) часто класифікується як страхування від нещасних випадків (Accident Insurance) покриває витрати на лікування травм, отриманих внаслідок нещасного випадку, та може забезпечити виплати при інвалідності або смерті та страхування на випадок хвороби (Sickness Insurance). -Critical illness insurance – це вид страхування, який забезпечує фінансову допомогу, якщо застрахована особа отримає серйозний діагноз, наприклад, рак, інсульт, серцевий напад або інші важкі хвороби. - Автомобільне страхування (Auto Insurance) – обов'язкове для водіїв, покриває збитки, що виникають під час ДТП, та медичні витрати у разі аварії. - Страхування майна (Home Insurance) – захищає будинок чи квартиру від пошкоджень, пожеж, крадіжок чи інших стихійних лих. - Страхування для подорожей (Travel Insurance) – покриває витрати на медичну допомогу під час подорожей, а також компенсує втрату багажу чи скасування подорожі. - Бізнес-страхування (Business Insurance) – покриває ризики для підприємців, зокрема за збитки чи пошкодження майна, відповідальність перед третіми особами. - Страхування домашніх тварин (Pet Insurance) - це вид страхування, який покриває медичні витрати для ваших улюбленців.