PR CUAET
-
Дякую за відгук. Тобто ви форму не пересилали, яку вони реквестять? Просто пояснювальний лист і отримали пр?
-
У мене відкриваються всі дати з березня по серпень ,показує вільні дати на завтра (😂) і все до кінця серпня зайнято .Подруга телефонувала у консульство - пані відповіла ,що вже відкрито запис на жовтень .Взагалі не зрозуміло тоді як відкрито запис на жовтень ,якщо відкриває в застосунку лише до серпня дати ? Пані по телефону відповіла ,що не відповідає за технічний процес .Круто .Що робити - не зрозуміло …
-
У мене кафедра, але я нічого не вказувала і все Ок
-
23:59 по Київському часу, вірно?
-
Дякую. Просто хотілося зробити то швидше
-
Не підкажу. Рекомендую шукати офіційні джерела
-
вік в EE фіксується на дату виборки/ запрошення результати мовних тестів мають бути валідні станом на дату подачі аплікації
-
Якщо є запит на біометріо, то АОR вже був. Це той самий лист про те що заявка в роботі. Там має бути номер заявки що починається на Е
-
А Альберта дозволяє?
-
Можно зараз. ви вже в 2025 році . тобто воно вже не вплине
-
89 днів після порталу Так що теорія про 90 днів має свою підтримку
-
Якою датою його портал 2?
-
Дякую за відповідь
-
Дякую.
-
Вітаю, яка провінція?
-
Добрий день, а в Вас година по Україні була. А локація в компʼютері теж Україна ? Дякую
-
да, мы платим за ошибки офицера)
-
А як ваші валідатори не з Канади до цього ставляться? Хтось вище писав, що так як вони не в Канаді і не є PEng, вони повинні ще надіслати своє резюме. А це ще додаткова робота яку не всі захочуть робити для ексспівробітників....
-
Вітаю, чи можу я клеймити витрати на afterschool, якщо частину витрат покрывала субсидія? Дякую
-
Скажіть, будь ласка, чи є повернення за страховку на авто?
12 Jan 2024, 17:45
452178/474652
2 days ago