PR CUAET
-
Треба плодитись! Ми мало часу рриділяємо любові.
-
Коли вже вклеїли візу в паспорт приходить повідомлення в особистий кабінет підкажіть будь ласка?
-
Наче 300 000 Кумарів отримали ПР за 2024 і 3000 Українців, висновки...
-
Привіт якщо здавали медогляд по приїзду і отримали новий WP з написом must report medical exam within 90 days, знову здавати ? Якщо пройшло більше 90 днів то здавати і писати пояснення до подачі на новий?
-
Для Кумарів, коли Кумари видають Кумарам 🌚
-
Починайте с 6:55 по Києву брати один слот клацайте підтвердити воно вам будете писати як завжди система не працює потім інший і так до 7:00 з періодичністю один той один той і потім один з них точно візьмите
-
🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Update ❗️❗️❗️❗️ Submitted 15.03.24 AOP+ Biometric 07.03.25 ( 2 дорослих) Ontario, Oakville 👍👍👍👍👍
-
Подайте ту частину, що ви сплатили
-
декілька днів
-
Так,можна,за закони Ви маєте право на два закордонні паспорти
-
Пришел Correspondence Letter. После него как долго обычно решение принимается?
-
Подача 04.03.2024 Запит на біометрію 03.03.2025 Ontario
-
Дякую Саме про це і питаю Бо отримала від них лист із сумою витрат і не знаю чи можна, чи ні Дякую ще раз ☺️
-
Підкажіть будь ласка чи можна оформити паспорт в ДП документ в Європі і на консульство Канади потім подати клопотання, щоб відправили? Чи в Європу треба знов летіти буде забирати?
-
Якщо ж вкажете, що перебуваєте в Канаді, а по факту - ні, вам можуть впаяти місрепрезентейшн і бан.
-
Податися на продовження ворк перміту на умовах КУАЕТ ви маєте право лише перебуваючи в Канаді на момент подачі. До його закінчення.
-
В ircc онлайн кабинете есть аппликации на визу, но разрешения на работу только на руках...
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, довольно необычная ситуация. Приехал в Канаду в 2022м году через cuaet программу, имею визу и разрешение на работу, Через какое-то время переехал жить в США под программой uniting for Ukraine (есть родственники в США), сейчас нахожусь на статусе TPS Сейчас иммиграционная обстановка в США довольно неоднозначная, и непонятно что будет. Думаю рассмотреть вариант возвращения в Канаду, виза v1 до сих пор действительна, разрешение на работу заканчивается через полтора месяца. Посоветуйте пожалуйста, возможно ли продлить разрешение на работу, находясь за пределами Канады, и Могут ли быть проблемы в оформлении? Буду благодарен за любую информацию...
-
А почему вы думаете, ещё его можно получить?
-
Это да, но пермит заканчивается скоро, я пока не знаю точно насчёт переезда, поэтому смотрю какие есть возможности, у меня в США родственники, если я уеду из США, то меня не пустят обратно, а сейчас с их политикой тут непонятные шансы что будет
12 Jan 2024, 17:45
452199/466568
4 minutes ago