PR CUAET
-
Привіт Підкажіть хтось будь ласка Може хтось в подібній ситуації Цікавить за якою програмою зміг би отримати пр Я ще поки не в Канаді от думаю над провінцією і тим як в ній отримати пр Мені 19 років, є лише півроку досвіду офіційної роботи в Чехії, анг хороша, закінченої освіти нема (але навчаюсь в Україні, але це мед на разі 2 курс, тому за 3 роки ворк перміту не встигну отримати+ в будь який момент можуть зробити очне, а повертатись не планую), родичів в Канаді нема Також зі мною поїдуть батьки, але в них шанси ще менші Тато 54 роки, без досвіду роботи, є освіта (коледж), без англійської Мама 48 без досвіду роботи, освіта з магістром, без англійської І чи можна в випадку з батьками подати на гуманітарну і приєднати себе чи дуже малоймовірно, бо по внших програмах навряд чи пройдуть?
-
Вище є коментарі Остапа щодо такого
-
На сайті в пробних тестах є
-
так само і в нас. тому платили кредиткою CIBC
-
Спасибо за ответ)
-
У меня дебитная, в РБС, не снимают(
-
Вам треба здати щоб по всім секціям було 9, у вас дві 8, то сильно просідає. Вам треба 9999 , далі більше додає пару балів. Але загалом для ЕЕ є смисл боротися :) в мене була одна 9, то планувала перездавати що були всі мін 10, але пронесло:)) Все вийде!
-
можна будь якою картою. ми оплачували кредиткою. ліміти можна зняти онлайн або безпосередньо в банку
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, оплата может быть произведена с Украины,украинской карточкой? Так как канадская имеет лимит на оплату.
-
Один найвищий диплом має бути евалюйований
-
Ага, Дякую)
-
Вас цікавить express entry category based trades. Прохідний був 388 один раз і в районі 430 другий
-
перед оплатою також перевірте ліміти на онлайн платежі. тому що сума буде по курсу в гривнях досить значною
-
Супер. Но если можно любой, то открывать новый счёт не буду, оплатим карточкой украинского банка.
-
Підтвердити освіту, здати англійську, дочекатися року досвіду. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/canadian-experience-class.html
-
Дітям треба visitor record, а не study permit. За загальними правилами діти можуть навчатися за робочими дозволами батьків, тому мало б бути все добре