PR CUAET
-
Доброго дня. В мене таке питання до тих хто отримував портал1. Чи щось змінювалося у вас в кабінеті GCkey напередодні отримання порталів?
-
Народ, чи є хто отримав нещодавно продовжений ВП? Будь ласка поділиться коли була подача і коли отримали новий перміт?
-
Чекайте лист на пошту
-
В мене поки нема такого Теж 13.11
-
Ну так якщо у вас паспорт діє ще рік, то й у Канаді статус до 2026 року. І, можливо, з огляду нової інформації на сайті, ви зможете продовжити й на довший час. Ті ж, в кого нема дійсного паспорта, ще можуть подаватися на TRP+ work permit
-
Коли в вас було еліджібіті ?
-
Дякую😊
-
Самое обидное, что в США есть работодатель, который потенциально готов проспонсировать рабочую визу, но этот процесс занимает годы, и в это время нужно поддерживать статус (который уже могут забрать)
-
Не довго, але не факт, що сьогодні прийде. Може бути як завтра так і з понеділка)
-
Треба підтримувати одне одного, як це роблять Кумари. А не шукати ворогів серед своїх і постійно чубитись незрозуміло за що
-
Якщо ви приїдете після закінчення ворк перміту - то ні. Лише турист, не довше 6 місяців зможете перебувати в Канаді. Якщо ж приїдете до закінчення - то зможете податися на ТРП не пізніше 90 днів з моменту закінчення перміту
-
28.01 подача, 03.03 уже пришел по почте
-
Значить, тепер час очікування збільшився до 5 тижнів (
-
Коли в вас була подача на новий ВП і коли отримали?
-
Вообще спасибо большое за информацию и понимание, сложная ситуация просто...
-
13 листопада 2023 - подача 7 жовтня 2024 - еліджібілиті
-
Поділіться коли у Вас було eligibility?
-
Можно ли подать на trp+work permit после того как cuaet просрочится? Или вообще ничего нельзя будет сделать кроме пол года нахождения? Возможно глупый вопрос, но я просто пытаюсь понять, есть ли у меня время, и есть ли смысл в этих всех маневрах, если загран заканчивается?
-
Подача 16.11.23 Сегодня пришел портал 1
-
мені по іншій програми приходив через 3 дні) тому чекайте, не довго)
12 Jan 2024, 17:45
452252/458591
2 minutes ago