PR CUAET
-
Первая
-
у вас уже вторая подача декларации ?
-
Скажите пжл что такое eligibility и Портал. Вижу многие люди пишут Портал 1 Портал 2.
-
Да, я именно здесь ввожу данные и возникает ошибка. 045 - несоответствие данных. Позвонила в сра, мне сказали, что нужно внести вначале сумму, а потом регистрация. И замкнутый круг
-
Я продливал ВП вот недавно, и не сдавал биометрию. Вы уверены что Вам надо биометрию сдавать?
-
А, не знала, Большое Спасибо ☺️
-
ждите от налоговой по почте. только после этого вы будете у них в системе.
-
Такс клиник дал распечатку. Волонтеры сделали.
-
Благодарю вас . Поняла
-
а вы уже получили от них NOA на почту ?!?
-
І це я моніторю тільки чат червневих аплікантів
-
Звісно. Це лише означає, що ви подали декларацію. Тепер зачекайте трохи, поки вони її опрацюють
-
якщо ви не здавали біометрію на ПР, то треба платити за ВП. Ви здавали біометрію до приїзду в Канаду?
-
Ще один з еКопр і один з Р2 у ватсап
-
Була в консульстві Оттава, багато людей приходять не підготовленими.. Консул сказав що тим хто іде здалеку, можна купили проплачений конверт і тоді вони відправлять ваш паспорт вам додому 😊
-
А… поняла… благодарю ☺️ то есть, если мне ее выдали на руки, это не значит, что ее обработали и она в системе?
-
Спробуйте ще десь через тиждень
-
Можливо, вони ще її не опрацювали. Вашу декларацію
-
зʼявляється final decision date, через кілька днів Portal1
-
Так, я вже зрозуміла. Якщо б ви вже здали біометрію на ПР, тоді ви були б звільнені від оплати на біометрю для тимчасових резидентів. А так треба платити і ви не овернете кошти.
12 Jan 2024, 17:45
452285/458595
3 minutes ago