PR CUAET
-
так само і в нас. тому платили кредиткою CIBC
-
Спасибо за ответ)
-
У меня дебитная, в РБС, не снимают(
-
Вам треба здати щоб по всім секціям було 9, у вас дві 8, то сильно просідає. Вам треба 9999 , далі більше додає пару балів. Але загалом для ЕЕ є смисл боротися :) в мене була одна 9, то планувала перездавати що були всі мін 10, але пронесло:)) Все вийде!
-
можна будь якою картою. ми оплачували кредиткою. ліміти можна зняти онлайн або безпосередньо в банку
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, оплата может быть произведена с Украины,украинской карточкой? Так как канадская имеет лимит на оплату.
-
Один найвищий диплом має бути евалюйований
-
Ага, Дякую)
-
Вас цікавить express entry category based trades. Прохідний був 388 один раз і в районі 430 другий
-
перед оплатою також перевірте ліміти на онлайн платежі. тому що сума буде по курсу в гривнях досить значною
-
Супер. Но если можно любой, то открывать новый счёт не буду, оплатим карточкой украинского банка.
-
Підтвердити освіту, здати англійську, дочекатися року досвіду. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/canadian-experience-class.html
-
Дітям треба visitor record, а не study permit. За загальними правилами діти можуть навчатися за робочими дозволами батьків, тому мало б бути все добре
-
Підкажіть, будь ласка, де саме. Передивилась повідомлення не знайшла… @OstapBosak буду дуже вдячна за ваш коментар! Дякую !
-
Оскільки питання критичне, то тут би не завадила консультація когось хто глибше знає ті процеси. Загалом раніще по простому воркперміту батьків діти мали покриття, але то від провінції залежить. Бо колись було що на воркперміті взагалі ні в кого не було