PR CUAET
-
Була в консульстві Оттава, багато людей приходять не підготовленими.. Консул сказав що тим хто іде здалеку, можна купили проплачений конверт і тоді вони відправлять ваш паспорт вам додому 😊
-
А… поняла… благодарю ☺️ то есть, если мне ее выдали на руки, это не значит, что ее обработали и она в системе?
-
Спробуйте ще десь через тиждень
-
Можливо, вони ще її не опрацювали. Вашу декларацію
-
зʼявляється final decision date, через кілька днів Portal1
-
Так, я вже зрозуміла. Якщо б ви вже здали біометрію на ПР, тоді ви були б звільнені від оплати на біометрю для тимчасових резидентів. А так треба платити і ви не овернете кошти.
-
Yes
-
Я не здавав при отриманні CUAET
-
Міг. По куает тимчасовим мірам після 60 років не потрібно було здавати біометрію
-
Подаю аплікацію на федеральний етап. Отримав номінацію по Alberta opportunity stream. До аплікації потрібно додати саму номінацію. Цей файл стоїть під паролем. Не зовсім розумію як вони його відкриють. Чи можливо цей пароль потрібно зняти, хтось може підкаже я робив? Дякую
-
А вы получали письмо с инструкцией from IRCC что надо сдать био?…
-
що ви маєте на увазі під зарахування пройде в березні, а очікуєте наступний виклик у травні?
-
и второй момент: он никак не мог попасть в Канаду не сдав биометрию но при подаче на PR - ее все равно надо будет еще раз сдавать (на нее придется запрос вместе с AOR)
-
Я не здавав при отриманні CUAET,мені за 60,але зараз необхідно здавати і така ситуація
-
верно
-
Скорее всего ваши проблемы связаны с протоколом NETFILE, по которому Wealthsimple и другие программы передают данные в CRA. Особенно если это первая декларация и у CRA нет про вас полной информации. Ваши варианты: 1. Распечатать, подписать и отправить почтой. 2. Подать через бухгалтера. support.hrblock.ca/en-ca/Content/Other/AreYouFilingYourReturnForTheFirstTime.htm www.canada.ca/en/revenue-agency/services/e-services/digital-services-individuals/netfile-overview/eligibility.html
-
Вот и я о том же… Вебь био можно сдать только по запросу от IRCC …
-
Паспорт за 30 днів або безкоштовно: нові правила від Service Canada Читайте більше деталей в статті. yuliannavoloshyna.com/canadian-passport-za-30-dniv/
-
А у вас за які числа FD-P1-P2?
-
А на ПР прийдеться ще раз здавати?
12 Jan 2024, 17:45
452299/458941
4 minutes ago