PR CUAET
-
Та як виявилося, в Альберті воно від прізвища залежить)) Хоча і за прізвищем, і за датою народження січень виходить
-
Сьогодні не має нових слотів 8 Березня?
-
Хорошая идея, кстати. В ircc кабинете нужно подать заявку на новый permit, или там есть функция продления? Я в кабинете видел только свои заявки на визу, а пермит у меня на руках...
-
Там ще реєстрація не на рік від оновлення, а на рік від вашого дня народження, попитайте в реджестрі, бо я точно не пам'ятаю
-
Це якесь знущання з людей , 3 місяці ловлю ті слоти і нічого, тільки зараз знайшла цю групу і різні часові рекомендації коли ловити той слот. То їх сервер не доступний, то немає слотів то ще шось. Чому не пояснять людям коли вони відкриваються? Пані з посольства в Оттаві відповіла «кожного дня даются нові але ми не знаємо в якій годині»🤦🏻♀️
-
Це те що називаэться PAL.Можете вважати що пройшли стадію Eligibility. Вам нічого на нього відповідати не треба просто прийміть як факт.
-
Здравствуйте, ищу работу автомехаником в North York и округе. Есть опыт работы больше 20 лет. Могу делать ремонт двигателей, ремонт механических коробок передач, ремонт ходовой, мелкие сварочные работы, шиномонтаж. Номер телефона: +1 (437) 366-7553 Роман
-
Может кто то обьяснить мне что такое Портал 1?) За ранее спасибо!
-
Дякую дуже))
-
Так, можете в експресс
-
Зробити на дитину окремо декларацію
-
Підкажіть будь ласка, отримала портал 1 нічого не розумію що робить далі...що треба далі?
-
Підкажіть будь ласка. Спікінг здала на 5 подала заявку щоб переглянули бал і вже два тижні нічого не змінилося. Чи вони якось дають знати чи підвищать чи ні? Чи йти перездавати?
-
Дуже вам дякую
-
А чи не знаєте, чи можна у моєму випадку йти і реджістрі через Express чергу? (Для тих, в кого нема штрафів та змін в адресі) Штрафів не було, змін якихось теж
-
Вам в кабінет мають прийти результати. Такий же документ як раніше, з оцінками після перегляду.
-
Неправда
-
Вау уже квітень пішов
-
Я теж пробувала, але без АОR не йде
-
✨французька з нуля в міні-групі: 📅 час занять: з понеділка по пʼятницю (ваш вибір) після 17:00 за Калгарі, 2 заняття / тиждень 👥 група: до 3 студентів 📌 старт: по набору групи *перед стартом вам буде запропоноване коротке заняття з викладачем, щоб ви переконалися, що вам підходить курс та група* для запису - чекаємо вас в особистих повідомленнях!🤍
12 Jan 2024, 17:45
452393/458890
4 minutes ago