PR CUAET
-
Я думала що спочатку продовження ворк перміту робиться в потім вже як зроблять ворк перміт візу тоді
-
підкажіть, будь ласка, у кого вже обробили заявку до АПЕГИ. в який момент в профіль підтягується евалюація? автоматично в той день, коли ви отримали лист від WES, чи коли АПЕГА починає розгляд заявки ? я просто еволюцію зробила раніше ніж подалася, і тепер думає - чи побачать вони мій WES, чи ні.
-
Навіть в Африці можна на післязавтра , якщо хтось на відпочинок їде
-
Я думала десь тут на островах хочете близько Канади , то й питаю
-
Доброго дня, підкажіть для виготовлення закордонного паспорту дитині до 16 років чи потрібно виписка з Резерв+ батька?
-
Напишу на всякий случай. Вдруг кому-то поможет. Летом писала консулу на Кубе. Сразу же перезвонили, очень вежливая и приятная женщина. Сказала паспорт могут сделать. Но забирать тоже у них и дип почта долго идет. Но запись по звонку или по почте email, без слотов. Если паспорт не горит, то можно совместить море и паспорт. Ну или просто лететь ближе.
-
3 тижні - рік? Ого весело
-
Добрий день, підскажіть будь ласка якщо працюю як координатор будівельних проектів (NOC 70010) в Канаді, вже 1,5 років. В листопаді подався на експрес ентрі та bc pnp (досі чекаю на номінацію на провінційному етапі). А аплікейшн експрес ентрі зазначав що працюю і мав попередній опит роботи як координатор/менеджер будівельних проектів. Чи потрібно робити якісь зміни в аплікейшен експрес ентрі щоб мати можливість на номінацію по категорійній вибірці? Бал на даний момент 448. Дякую