PR CUAET
-
Доброго дня. Я Максим, мені 22, проживаю в Калгарі. Маю гарну англійську, водійське посвідчення та транспорт. Готовий переїхати. Є велике бажання почати працювати в нафтогазовій сфері. Як такого досвіду ніколи не мав, але отримав усі основні тікети для цього. Шукаю роботу вже доволі довго, але нічого не можу знайти. Розглядаю наразі «базові» професії у цій сфері: 1. General labor 2. Leasehand / Floorhand 3. Roustabout 4. Assistant operator 5. Pipeline laborer / pipefitter 6. Snubbing assistant 7. Well testing helper Багато чув, що краще отримати apprenticeship, що так легше буде знайти роботу, але для таких професій його немає. Бачив, що можна зробити для steamfitter/pipefitter, але не впевнений, що зможу знайти потім роботу без досвіду. Підкажіть будь ласка як краще діяти та куди конкретно їхати, в які саме компанії подаватися? Планую на наступному тижні поїхати в Red Deer та Edmonton, щоб персонально походити по офісам таких компаній та якось себе зарекомендувати, але точно ще не знаю де їх конкретно шукати.. 😅 Буду вдячний за будь яку інформацію!
-
19 серпня
-
Ага ще й зараз з Трампом то взагалі отримувати туди візу не дочекаєшся напевно 😀
-
США ще ближче)
-
Добрый вечер! Подскажите 17 января был AOR и заявка на биометрию, 20 января биометрия засчитана. Сейчас хочу проверить заявку через трекер и мне выдает, что заявку не могут найти, потому что она еще не рассматривается. У кого то была такая проблема?
-
Для ЕЕ немає значення де знаходиться робота в Квебеку чи в Онтаріо. Якщо ми говоримо про те як заповнювати, то на віддалену, адресу роботи пишемо свою домашню. Проте по ЕЕ можна подаватися лише якщо ви плануєте проживати НЕ в Квебеку. Для Квебек ЕЕ не працює
-
Вітаю! А ви в заявці одну електронну адресу вказували? Бо мені сьогодні портал прийшов на мене і на дітей, а чоловіку на його електронну адресу, хоча вона вказана була там десь в контактах в одній із форм. В нас так само було з елиджібідіті, прийшов лист на електронку чоловіка ще й в спам потрапив. Головний аплікант він, але скрізь я вказувала свою електронну адресу. Виходить АОР і запит на біометрію прийшли на мою електронну адресу, елиджибідіті - вже на чоловіка електронку, а портал на обидві) Тож перевіряйте всі свої вказані в формах електронні адреси.