PR CUAET
-
Вітаю! А ви в заявці одну електронну адресу вказували? Бо мені сьогодні портал прийшов на мене і на дітей, а чоловіку на його електронну адресу, хоча вона вказана була там десь в контактах в одній із форм. В нас так само було з елиджібідіті, прийшов лист на електронку чоловіка ще й в спам потрапив. Головний аплікант він, але скрізь я вказувала свою електронну адресу. Виходить АОР і запит на біометрію прийшли на мою електронну адресу, елиджибідіті - вже на чоловіка електронку, а портал на обидві) Тож перевіряйте всі свої вказані в формах електронні адреси.
-
Ми отримали AOR, biometrics, med. exam request і цей PAL одним гамузом ще в лютому 24 року, але eligibility not started пише в трекері, учора перевіряла. Тому я гадаю PAL не означає, що eligibility пройшов 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
-
Добрий день! Підкажіть, якщо я планую восени поїхати в Україну, але не матиму змоги чекати видачі нового паспорту 2 тижні - чи є можливість почати процес в Україні/Польщі і за додаткову плату замовити курʼєрську доставку в Україну або Канаду? P/S старий паспорт не планую здавати, так як в ньому Американська віза
-
Дякую вам за відповідь. 🙏 Завтра перепитаю у чоловіка.
-
Ну от зараз decision in progress. Запросили спочатку у мене всі пей стаби а також новий лист від роботодавця. Я надала і зараз роботодавця кошмарять щоб надали Т4 всіх фул тайм робітників, документи з податкової, договір оренди на офіс. По повній шукають до чого причепитися 🫠
-
Дякую,
-
Добрий день підкажіть будь ласка хто знає, яку саме форму заповнити на продовження на trp +owp в паперовому вигляді.Можливо хтось знає номер форми. І можливо хто знає скільки за все це разом треба сплатити? І можливо хто знає що за помилка сплаті fees. Дуже дякую.
-
У нас зараз бекграунд чек. Може eligibility check йти паралельно?